Prije poroda

Kristen Bell bojala se da će kćer voljeti manje nego pse

kristen bell
Press Association/Pixsell
06.11.2013.
u 15:09

Kako nekog upoznajem više tako i moja ljubav prema njemu raste. Dok sam nosila kćer nisam je poznavala. Ona je za mene bila kao boca vode koju nosim u trbuhu, priznala je glumica

Lijepa glumica Kristen Bell prolazila je velike muke tijekom trudonće. Kako je sama priznala, piše EOnline, bojala se da će dijete voljeti manje negoli voli svoje pse.

- Tijekom trudnoće uvijek sam iskreno govorila da ne mogu znati hoću li je voljeti kao što volim svoje pse - iskreno je priznala Kristen magazinu Flare dodavši da je njena ljubav prema psima iskrena. Voli ih, tvrdi, kao da su joj djeca.

- Kako nekog upoznajem više tako i moja ljubav prema njemu raste. Dok sam nosila kćer nisam je poznavala. Ona je za mene bila kao boca vode koju nosim u trbuhu pa se nisam mogla niti povezati sve do rođenja - slikovito je pojasnila glumica. Zvijezda komedije ''Preboljeti Sarah Marshall'' dodala je da majčinske osjećaje prema sedmomjesečnoj Lincoln osjetila tek nakon poroda. Danas nema nikoga na svijet s kim bi radije provodila vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije