Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skrivaju zaljubljenost

Kristina Krepela objavila fotku u donjem rublju i sakou, u komentarima se odmah javio Marin Miletić

Foto: Instagram
1/10
28.07.2023.
u 10:34

Prve glasine o vezi glumice i političara pojavila se u svibnju prošle godine kada su prvi put zajedno viđeni u javnosti

Glumica Kristina Krepela (43) i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić (43) o svojoj ljubavnoj vezi ne govore u javnosti, ali na društvenim mrežama ne skrivaju koliko su zaljubljeni i često jedno drugome komentiraju objave na društvenim mrežama. 

Kristina je sada na svom profilu objavila crno-bijelu fotografiju iz prošlosti, na kojoj pozira samo u donjem rublju i sakou. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI

Njezinu objavu ubrzo je komentirao i Miletić i ostavio joj zaljubljeni emotikon, a i ona mu je uzvratila srcem

Prve glasine o vezi glumice i političara pojavila se u svibnju prošle godine kada su prvi put zajedno viđeni u javnosti, ali tada su odbili komentirati prirodu svog odnosa i u tome su ostali dosljedni do danas. 

- Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju - kazala nam je glumica kada je u javnost stigla informacija da su u vezi. Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali kada su Kristini prije nekoliko mjeseci hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  

- Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti ovakvu jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnji - napisao je Miletić dok je Krepela pozirala s krunom na glavi.

Na društvenim mrežama prošlog ljeta su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Komentara 7

TM
trade_mark
12:36 28.07.2023.

baš su dobar par. on teoretičar zavjera i teži ridikul, a ona ispodprosječna glumica koja si je našla "frajera". hahaha...

PO
poluvodič
16:53 28.07.2023.

Kako ide predbracna čistoća Marine?

DI
DijeKusrač
19:27 28.07.2023.

On je jadan. Bolestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije