ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Nakon što je rasprodala Arenu srpska folk zvijezda najavila i drugi koncert u Zagrebu

Split: Aleksandra Prijović nastupala prvog dana Fusion World Music Festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
28.07.2023.
u 09:40

- S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu - 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci - poručila je sretna Prijović.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović imat će dva koncerta u Zagrebu! Nakon što je u samo dva mjeseca uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, odlučila je razveseliti svoje brojne obožavatelje koji karte za najavljeni Extra koncert godine nisu stigli kupiti na vrijeme: 

- S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu - 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci - poručila je sretna Prijović.

Njezin glas, energija i nastupi osvojili su srca širom regije. Najavljeni koncerti dio su velike regionalne turneje pod nazivom Od Istoka do Zapada, koju će pratiti vrhunska produkcija i scenografija, otkrila je mlada zvijezda. Publika će tako uživati u brojnim poznatim hitovima, ali i pjesmama s novog albuma - Devet života, čija je promocija u tijeku. 

- Veselim se zagrebačkoj Areni. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude za pamćenje. Želim zahvaliti svima na porukama podrške koje svakodnevno dobivam - izjavila je Prijović ranije za Extra FM. 

Osim Zagreba, dio turneje su Sarajevo i Beograd u kojem će također pjevati dva dana za redom. Iako ima samo 27 godina Aleksandra već godinama čvrsto drži mjesto najomiljenije i najtraženije pjevačice u regiji, čiji koncerti se rasprodaju u rekordnom vremenu i za koje se uvijek traži karta više.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra. 

VIDEO: Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica 

Komentara 3

ZA
zagi101
10:52 28.07.2023.

ciganluk

BU
burza
11:19 04.08.2023.

E Zagrebe Zagrebe na sta si spao

NE
Neufanrn
16:20 28.07.2023.

Jaoj Yugo zivis li ti u Hrvata dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije