festival tamburice

Kruška uz tamburaše zapjevao pobjedničku pjesmu

kruška
Dušan Mirković/PIXSELL
04.05.2013.
u 13:07

Gostujući kao gost na festivalu nakon proglašenja ovog sastava pobjednicima Kruška je ne krijući zadovoljstvo na festivalskoj pozornici pred više stotina posjetitelja zajedno sa tamburašima zapjevao pobjedničku pjesmu

Poznati kantautor Željko Krušlin Kruška trijumfirao je kao autor teksta i glazbe sa svojom pjesmom \"Razbila se duša moja\" u izvođenju tamburaškog sastava \"Od srca do srca\" iz Markuševca pokraj Zagreba na tradicionalnom 39. Festivalu tamburaških pjesama \"Zlatni glas Zlatne doline\" u Kaptolu pokraj Požege. Stručni sud festivala dodijelio im je najvišu nagradu \"Zlatni glas\" za tu skladbu i odličnu izvedbu.

Gostujući kao gost na festivalu nakon proglašenja ovog sastava pobjednicima Kruška je ne krijući zadovoljstvo na festivalskoj pozornici pred više stotina posjetitelja zajedno sa tamburašima zapjevao pobjedničku pjesmu pisanu u zabavnom pop izričaju, a ona će po svoj prilici postati hit osobito mlađih naraštaja ljubitelja tamburaške glazbe. Aranžman za tu pjesmu napisali su Damir Mihovec Miki i Domagoj Pisuljak, a najavili su snimanje video spota za ovu skladbu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije