zabava poznatih

Kruži šokantna fotka! Na tulumu slavnog glazbenika golu ženu prekrili samo lišćem i poslužili hranu na njoj

EKSKLUZIVNO: Američki raper Sean "Diddy" Combs u društvu Chris Rocka,  Woodyja Harrelsona i  Sache Barona Cohena
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
27.09.2024.
u 19:53

Posebnu pozornost privukla je snimka sa zabave koja se održala 2004. godine, a na njoj je Diddy jeo hranu s gole žene. Žena je ležala na sredini stola, a s nje je reper uzimao jagode prekrivene čokoladom. Osim njega su isto radile i druge zvijezde, uključujući Willa Smitha, Dianu Ross, Owena Wilsona i Brucea Willisa.

​Nasilna povijest repera P. Diddyja pravog imena Sean Combs mnoge uznemiruje, a u posljednje vrijeme javila se i nova žrtva silovanja. Njegovi partyji također su tema medija posljednjih dana, a jedan je posebno privukao pozornost. Naime, njegovi partyji zvani su "freak-offs", a na njima je seksualno zlostavljao svoje muške i ženske žrtve i snimao ih bez dopuštenja. Osim tih zabava, posljednjih se dana šire fotografije i s njegovih drugih raskošnih partija na koje su bili pozvani brojni slavni gosti. Posebnu pozornost privukla je snimka sa zabave koja se održala 2004. godine, a na njoj je Diddy jeo hranu s gole žene. Žena je ležala na sredini stola, a s nje je reper uzimao jagode prekrivene čokoladom. Osim njega su isto radile i druge zvijezde, uključujući Willa Smitha, Dianu Ross, Owena Wilsona i Brucea Willisa.

Gosti su na fotografijama izgledali potpuno ravnodušno dok je gola žena ležala pokraj njih, okružena voćem. Ona je također bila prekrivena samo lišćem na intimnim dijelovima, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

EKSKLUZIVNO: Američki raper Sean "Diddy" Combs u društvu Chris Rocka,  Woodyja Harrelsona i  Sache Barona Cohena
1/21

Na njegovim su se zabavama ranije mogli vidjeti i Leonardo DiCaprio, koji navodno nije bio u kontaktu s reperom posljednjih nekoliko godina. Osim njega su česte gošće bile i sestre Kardashian, Paris Hilton, Mariah Carey...

Podsjetimo, žena koja ga je optužila za silovanje sada je progovorila o svojem traumatičnom iskustvu. Priču je iznijela tijekom medijske konferencije, a otkrila je da se silovanje dogodilo 2001. godine. "To je bol koja zadire u srž onoga što jeste", rekla je kroz suze, piše Page Six. Dodaje je i kako ju "sramota" i "krivnja", koje još uvijek osjeća, sprječavaju u tome da normalno funkcionira. Istaknula je da je često krivila sebe za ono što joj se dogodilo, a sve se odvilo u reperovom studiju u kojem je bio i njegov tadašnji šef osiguranja Joseph Sherman. Slavni glazbenik je navodno snimao ženu bez njezinog dopuštenja, a kasnije je video prodao.
Njezina odvjetnica Gloria Allred rekla je da, iako ne mogu biti sigurni koliko je žrtva bila svjesna onoga što se događa, znaju da nikada ne bi pristala da se isto snimi. Žena je u svojoj tužbi navela i da joj je reper dao piće "vjerojatno pomiješano s drogom" zbog čega je nakratko izgubila svijest. "Ona nije autorizirala snimanje videa na isti način na koji navodi da nikada ne bi pristala da bude žrtva na način na koji je", rekla je Allred. Žrtva je dodala i da je taj događaj imao velik utjecaj na njezin život. Rekla je kako joj je isti stvorio pritisak kod odabira muškaraca i veza.

VEZANI ČLANCI:

"Brojne veze su postale agresivne i nasilne zbog čega sam se osjećala još više usamljeno tijekom svoje borbe. Prolazim kroz trenutke kad sam udaljena i povučena. Teško mi je napustiti kuću. Trauma koju sam dobila nakon napada je utjecala na moje mentalno zdravlje", ispričala je ona te dodala kako ju je reper silovao kad je prolazila kroz razvod te da zbog toga nije imala podršku.
Danas se, zbog svega, bori s posttraumatskim stresnim poremećajem, depresijom i anksioznošću.

"Emocionalno sam oštećena. Teško mi je vjerovati drugima ili se osjećati sigurno u vlastitoj koži", istaknula je. Kaže kako se i nakon 23 godine bori s noćnim morama i nametljivim mislima, što je rezultiralo i u trajnim fizičkim efektima na njeno tijelo, kao što su kronična bol i seksualna nelagoda. Žrtva smatra da joj je ova tužba jedan od koraka na putu zacjeljivanja. 

Poznati glazbenik se prošlog tjedna suočio s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca, uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje. Combs (54) se u utorak izjasnio nevinim po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja. Uhitili su ga savezni agenti u New Yorku u ponedjeljak navečer i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks zabavama i drogiranje, koristeći se pritom prijetnjama i nasiljem.

GALERIJA Znate li kako je doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

EKSKLUZIVNO: Američki raper Sean "Diddy" Combs u društvu Chris Rocka,  Woodyja Harrelsona i  Sache Barona Cohena
1/14
Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zagi3891
21:43 27.09.2024.

Da i? Jel pristala biti plaćena za to?

IH
iron.hide.54966
20:52 27.09.2024.

Moš mislit kak je šokantna... Da vam je to toliko strašno i neprihvatljivo ne bi objavljivali članak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije