BRZOPLETA NA JEZIKU

Sramotna izjava srpske pjevačice o Arsenu Dediću zgrozila javnost! 'Nije bio pjesnik kao Balašević'

Arsen Dedić
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/14
27.09.2024.
u 09:34

Nataša Bekvalac javnosti je poznata po svojim ishitrenim i nepromišljenim izjavama, a koje često znaju nasmijati javnost. No ovog puta kazala je jednu rečenicu vezanu za pokojnog Arsena Dedića, a koja je zgrozila hrvatsku javnost!

Makedonski tekstopisac i producent Darko Dimitrov sa srpskom popularnom pjevačicom Natašom Bekvalac i reperom Reljom Popovićem sjedi u žiriju glazbenog showa "IDJ Show". Sve bi bilo uobičajeno da se Bekvalac nije drznula i rekla jednu rečenicu koja se mnogima urezala, ali i zgrozila apsolutno sve. Naime, Darko i Nataša raspravljali su o tome tko je bio bolji i veći pjesnik - Arsen Dedić ili Đorđe Balašević. Dok je Dimitrov govorio da je Dedić, Bekvalac je tvrdila da je Balašević, a snimka žustre prepirke završila je na društvenim mrežama.

- Pa da, ali nije pjesnik kao Balašević - kazala je Srpkinja, a Dimitrov je doslovce ostao šokiran njezinom nepromišljenom izjavom. - Kako? Što? Arsen Dedić, to ti je legenda Jugoslavije - pokušavao joj je objasniti producent. - Znam vrlo dobro tko je Arsen Dedić, ali nije pjesnik kao Balašević - nastavila je Nataša Bekvalac po svom. - Pa kod njega su se vi učili. On je bio pjesnik, pjevač, to ti objašnjavam - kazao je Dimitrov. 

Prepirka dva člana žirija razljutila je i trećeg člana, srpskog pjevača Relju Popovića koji je svoj stav pokazao tako što je napustio studio. Za njim se odmah ustao Dimitrov, a Bekvalac je ostala sjediti. "Pokajala sam se uopće što se družim s vama", rekla je kroz smijeh pjevačica i dalje ne shvaćajući što je upravo kazala... 

@idjshow Ko je u pravu?? 😬 #IDJShow ♬ original sound - IDJShow

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

Arsen Dedić
1/20

Podsjetimo, osim što je Nataša Bekvalac poznata po svojim nesuvislim izjavama u javnosti, poznata je i po svojim ljubavnim brodolomima. - Žena sam koja vjeruje u život i u ljubav. Ako idete čistog srca i kroz život i kroz ljubav, ništa ne može biti greška, već samo vama namijenjen način da spoznate što ne biste trebali živjeti. Nitko iz odnosa nije otišao i zajednicu napustio zato što je bio sretan, zadovoljan i osjećao se sigurnim. Zato svoje poteze ne smatram gubitničkim niti na svoje veze gledam kao na brodolome, već na hrabre poteze koji će mi dati priliku da se ne osjećam loše i šansu da sljedeći put uspijem. Za mene je imati obitelj najvažnije i površni ljudi često ismijavaju kada to kažem. Upravo zato što sam svoju djecu sve vrijeme štitila i željela da im dam samo ljubav i najbolji dio sebe ja sam se tri puta razvela. A obitelj imam, lijepu i stabilnu koju čine moje kćeri, moje sestre i njihova djeca i moji roditelji. Nije mi se dalo biti savršena ni po mjeri društva, izabrala sam da budem sretna - svojevremeno se osvrnula na svoje propale brakove za portal Story.hr te dodala kako naposljetku nije izgubila vjeru u muškarce. 

VIDEO Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je izgledala dok je bila u vezi s Livajom

Komentara 14

JZ
Jogurt Zbregov
10:46 27.09.2024.

Našli pitati Natašu Bekavac za mišljenje. Nataša kao ona narodna - vidjela žaba gdje konja potkivaju pa i ona digla nogu.

RI
Rizlman
10:22 27.09.2024.

Balalašević je bio stihoklepac, patetičan, jeftin i dosadan, srbijanska verzija Miroslava Škore, konji, čilaši, salaši pa opet u krug. Arsen je ipak bio puno dublji i raznovrsniji. To jednostavno nije za usporedbu.

SB
Stroga Babaroga
10:43 27.09.2024.

Tko je ta žena i zašto bi nas trebalo zanimati što ona misli?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije