VEČERA ZA 5

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' majka je četvero djece, a večeras kuha za osječku ekipu omiljenog showa

Foto: RTL
1/8
15.10.2024.
u 16:23

Ova mentorica estradnog pjevanja Ružu, Milana, Damira i Antonija ugostit će u svojoj kući u Osijeku.

Nakon što je Antonio Kovačević otvorio osječki tjedan i osvojio 37 bodova, drugi dan će kuhati Ksenija Menkovska, mnogima poznata kao kandidatkinja najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj, 'Ljubav je na selu'. Ksenija je najponosnija na svoju obitelj te ima četvero djece, tri sina i kćer, a trenutno živi sama. Ova mentorica estradnog pjevanja Ružu, Milana, Damira i Antonija ugostit će u svojoj kući u Osijeku.

„Da budem iskrena, ja nikad nisam voljela kuhati, ali sam morala kuhati za svoju, hvala Bogu, veliku obitelj. I onda sam morala kuhati i morala sam brzo i puno kuhati pa sam onda nekako i zavoljela to“, priznaje Ksenija. „Mislim da je Ksenija jako spretna i pedantna osoba“, komentirat će Antonio.

1/5

„Ja nisam natjecateljski tip i pobjeda mi ne znači ništa, ja bih voljela da to bude za uspomenu, da se sjećamo da smo bili tu i što smo radili“, kaže večerašnja domaćica na čijem su se popisu sastojaka našli batat, avokado, suhe šljive, gouda, piletina, jagode i medvjeđi luk. „Nekako mi se piletina čini prelagana za glavno jelo“, komentirat će Damir, a baka Ruža reći: „A nema ništa drugo!“

Novu epizodu 'Večere za 5' ne propustite danas na RTL-u od 17.50! Epizode su dostupne i dan ranije na platformi Voyo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije