VEČERA ZA 5

Ksenija osvojila 35 bodova: 'Tvrdi komadi čokolade bili su kardinalni propust'

Večera za 5
Foto: RTL
1/13
15.10.2024.
u 19:00

Domaćica je večeru započela pripremom glavnog jela nazvanog 'Afrička šljiva'. Radilo se o rolici od piletine punjenoj pršutom, medvjeđim lukom, goudom i suhom šljivom. Nakon što je rolice zapekla, pripremila je i umak od gljiva. Kao prilog pripremila je rižu i batat

Ksenija Menkovska ugostila je baku Ružu, Antonija, Milana i Damira u svojoj kući u Osijeku. Za svoju večeru osvojila je 35 bodova. Baka Ruža i Antonio dali su joj deset bodova, Damir osam jer mu, kao i kod Antonija, desert nije bio dovoljno sladak, a glavno jelo mu nije bilo dovoljno slano. Najkritičniji je bio Milan koji je Kseniji dao sedam bodova zbog čačkalica u predjelu, a glavno jelo i desert nisu ga impresionirali.

Domaćica je večeru započela pripremom glavnog jela nazvanog 'Afrička šljiva'. Radilo se o rolici od piletine punjenoj pršutom, medvjeđim lukom, goudom i suhom šljivom. Nakon što je rolice zapekla, pripremila je i umak od gljiva. Kao prilog pripremila je rižu i batat.

„Čini mi se pedantna, ali ne čini mi se pretjerano spretna u kuhinji“, komentirao je Milan Kseniju i dodao: „Nisam ljubitelj peradi tako da ću ovdje piletinu definitivno preskočiti.“ Antonio također ne preferira perad, osim u juhi.

Ksenija je nakon glavnog jela pripremala desert naziva 'Pink dream'. Desert je također bio rolica – palačinke obojene u ružičastu jestivu boju Ksenija je umotala sjeckanim jagodama, šlagom i komadićima čokolade.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

Večera za 5
1/43

Na kraju je pripremila predjelo 'Srećica' – lisnato tijesto punjeno kremom od avokada, sira, vrhnja, oraha i sušenog vlasca koje je poslužila uz pršut zamotan u ružu te rajčice punjene sirom i poslužene kao buket tulipana.

„Nazivi jela su joj super, a sad, ostalo ćemo vidjeti kad dođemo tamo“, komentirao je Antonio.

Ekipa se okupila u kombiju i uz pjesmu stigla do Ksenije koja ih je veselo dočekala s rakijom i likerom od jaja. Svi gosti su se odlučili za rakiju i nazdravili, a zatim se zaputili u kuću na objed.

Predjelo 'Srećica' izgledom je impresionirao goste, ali su čačkalice zasmetale Milanu. Iako ih je domaćica upozorila da u nekim komponentama ima čačkalica, Milanu su ipak završile u ustima.

Glavno jelo 'Afrička šljiva' nije se pretjerano svidjelo gostima.

„Izgled glavnog jela mislim da je mogao biti bolji, ali okej“, rekao je Damir i dodao: „Medvjeđi luk nisam nikad jeo, bilo mi je malo preintenzivno.“

„Okus glavnog jela je bio okej, ali te šljive su prevladale i bilo je malo slatko i preobilno“, komentirao je Antonio.

'Pink dream' stigao je pred goste u obilnoj porciji pa, iako se izgledom svidio gostima, nitko nije desert pojeo do kraja.

„Jedan kardinalni propust su bili tvrdi komadi čokolade unutra“, rekao je Milan.

VEZANI ČLANCI: 

Ksenija je svojim gostima poklonika bombonijere i kuharski pribor, a za iznenađenje je zapjevala sa svojim prijateljem Ivicom koji je svirao i gitaru.

„Iznenađenje mi je bilo malo blaže u odnosu na sinoć, ali lijepo, ipak je to naš Oliver“, zaključila je baka Ruža.

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije