Ponosni tata

Kuma Nevenove kćerkice poznato je lice iz showa 'Ljubav je na selu': 'Zvao me u tri u noći, plakao je'

Foto: Facebook/RTL
1/6
29.06.2021.
u 14:22

Neven Landek, koji je sudjelovao u 13. sezoni 'Ljubav je na selu', prije dva dana postao je otac kćerkice Mije.

Prije rođenja malene Mije Neven je izabrao tko će biti krsna kuma njegovu i Katarininu djetetu. Ulogom kume počašćena je Maja Švaljug koja je sudjelovala u desetoj sezoni ''Ljubav je na selu''.

Kako bi zabilježili taj veliki trenutak, Maja je pred Nevenovom kućom postavila rodu. 

Foto: Facebook/TS Auris

"Jako sam sretna i ponosna što ću biti kuma Miji. Neven je jako sretan što je postao tata. Kada se malena rodila, zvao me u tri u noći da mi javi, plakao je od sreće", izjavila je Maja. 

Foto: Facebook/TS Auris

Neven jedva čeka da kćerkica dođe kući te je vrlo sretan što mu se ova velika želja ostvarila. "Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno", rekao je bivši farmer. 

Podsjetimo, Katarina, koja je inače majka šestero djece, u jednoj epizodi showa "Ljubav je na selu" pojavila se kao susjeda. Tada je komentirala kako nije zadovoljna kandidatkinjama te kako nijedna nije ona prava za Nevena.

VIDEO Viralni recept za mini jaja oduševio je internet:Neki upozoravaju da su opasna!


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije