Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Parizu

Kylie Jenner na reviju stigla s golemom lavljom glavom, odmah se javila i PETA

Kylie Jenner pojavila se s ogromnom lavljom glavom na reviji Schiaparellija na Pariškom tjednu mode
Foto: ABACA/ABACA
1/8
24.01.2023.
u 12:27

Njezin outfit odmah je izazvao brojne reakcije, a oglasila se i najpoznatija svjetska udruga za životinje PETA.

Kylie Jenner privukla je golemu pozornost pojavivši se na reviji Schiaparelli tijekom Tjedna mode u Parizu. Naime, reality zvijezda stigla je u crnoj haljini na kojoj je bila pričvršćena golema lavlja glava. Njezin outfit odmah je izazvao brojne reakcije, a oglasila se i najpoznatija svjetska udruga za životinje PETA.

- Kylien izgled slavi ljepotu lavova i može biti izjava protiv lova na trofeje, u kojemu se obitelji lavova razdvajaju kako bi se zadovoljio ljudski egoizam - kazala je predsjednica udruge PETA Ingrid Newkirk.

Predsjednica PETA-e dodala je kako ovakva modna poruka samo pokazuje da, gdje ima volje, ima i načina, a pohvala udruge za Kylien izgled iznenadila je javnost. - Ove nevjerojatno inovativne trodimenzionalne životinjske glave pokazuju da gdje postoji volja, postoji i način - dodala je Newkirk.

Kylie Jenner at Schiaparelli show during Paris Fashion Week on January 23, 2023 in Paris, France. Photo by ABACAPRESS.COM Photo: ABACA/ABACA
Foto: ABACA/ABACA

Osnivačica Kylie Cosmetics i jedna od slavnih sestara Kardashian - Jenner  također je svima dala do znanja da se ne radi o pravoj lavljoj glavi kada je na svom Instagramu napisala da se rado o “faux (lažnoj/umjetnoj) ručno rađenoj artističkoj kreaciji izrađenoj korištenjem umjetnih materijala”. PETA-ina reakcija iznenadila je mnoge jer se ranije Kylie Jenner često nalazila na stupu srama aktivista za prava životinja zbog nošenja pravog krzna. Inače, na Schiaparellijevoj reviji pojavila se i Naomi Campbell s glavom crnog vuka. 

Podsjetimo, Kylie Jenner ne privlači pozornost samo svojom pojavom već i privatnim životom. S glazbenikom Travisom Scottom ima dvoje djece: kći Stormi i sinčića kojem je tek nedavno otkrila 'novo' ime. Naime, prvotno su ga nazvali Wolf, a potom su ga odlučili promijeniti te su nedavno na društvenim mrežama otkrili da su mu nadjenuli ime Aire. Kylie je na Instagramu podijelila novo ime s obožavateljima, a uz to objavila je i prve fotografije svog sinčića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iclal 🤍 (@kyliesfairys)

Kylie je ranije priznala da se sramila svog tijela nakon što je rodila stariju kćer Stormi i pričala je o tome koliko je bila nesigurna u sebe i svoje tijelo i u brojnim komentarima na fotografije iz videa obožavatelji su joj poručili kako su ponosni na nju.

U jednoj epizodi showa "Keeping Up With The Kardashians" iz 2018. Kylie je govorila koliko joj je bilo neugodno snimati za kampanju za Calvin Klein nakon što je rodila Stormie. Rekla je da njezino tijelo jednostavno nije izgledalo sjajno iako su je ostali članovi obitelji uvjeravali kako izgleda predivno.

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije