Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samostalna dama

'Mama mi ne daje novac od 14. godine, sama se financiram'

kylie jenner
Foto: Instagram
1/5
09.06.2015.
u 09:22

- Mama me prestala financirati prije tri godine, otad plaćam sve sama. Automobil, benzin, hranu i odjeću - rekla je Kylie. Nedavno se bacila i na traženje idealnog doma, u koji bi se odselila kada navrši 18

Dok se većina tinejdžera financijski osamostali tek u 20-im godinama života, kada ste Kylie Jenner, financijska samostalnost dođe nešto ranije. Mlada reality zvijezda otkrila je da je već dugo samostalna mlada žena te da se za svoje financijsko stanje brine od svoje 14. godine.

Rekla je da ju je majka Kris Jenner prije tri godine prestala financirati. - Mama me prestala financirati prije tri godine, otad plaćam sve sama. Automobil, benzin, hrani i odjeću - rekla je Kylie. Nedavno se bacila i na traženje idealnog doma, u koji bi se odselila kada navrši 18.

Činjenica ne čudi kada znamo da je Kylie sklopila već nekoliko unosnih ugovora s kozmetičkim i modnim brandovima te je u showu "Keeping Up With the Kardashians". Nedavno je sa sestrom Kendall dizajnirala i liniju odjeće za mlade djevojke za modnu kuću Top Shop.

>>Kolektivno unakažavanje: Tinejdžeri žele usnice kakve ima Kylie Jenner

>>Mlada zvijezda konačno priznala: Imam filere u usnicama, to je moja nesigurnost!

Komentara 4

DU
Deleted user
10:18 09.06.2015.

a tko je ona? jako vazna vijest!!!!????

LA
Latz
10:04 09.06.2015.

Lako se osamostaliti kad prvo imaš pomoć i veze pri apsolutno svemu -- onda kad krene je krenulo -- uopće glupo da to ističe jer nije da je krenula iz malog stančića s roditeljima na minimalcu...

DU
Deleted user
14:34 09.06.2015.

Sama se financira...isto kao Tina Katanić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije