pjevačicin plesač

'Lady Gaga je ista u krevetu kao na sceni, seksa se svugdje'

'Lady Gaga arriving at Harrods to launch her perfume Fame by Lady Gaga in Central London.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Doug Peters/EMPICS Entertainment/Press Association/PIXSELL'
30.07.2013.
u 08:36

Ona više ne razlikuje stvarnost od svojih nastupa, kao da živi u jednom alternativnom svemiru koji je sama stvorila, ispričao je Gagin plesač

Jedan od plesača pjevačice Lady Gage optužio ju je da terorizira cijelu ekipu koja surađuje s njom te da ne razlikuje privatni život od onoga na sceni.

– Urla na sve oko sebe. Ako kojim slučajem vidi grešku na nastupu, tom nesretniku bolje je da sam da otkaz nego da ga ona uhvati. Nitko je više ne zove Stefani, čak je i majka mora zvati Gaga. Ona više ne razlikuje stvarnost od svojih nastupa, kao da živi u jednom alternativnom svemiru koji je sama stvorila – ispričao je Gagin plesač. Dodao je kako je pjevačica ekstravagantna u krevetu kao i na sceni.

– Seksa se na mjestima gdje bi je svi mogli vidjeti. Kao i na sceni, ekstravagantna je i u krevetu – rekao je.

>> Opet je zaradila najviše! Lady Gaga na vrhu Forbesove ljestvice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije