Htjela je biti vitka

Lady Gaga u srednjoj školi je bolovala od bulimije

lady gaga
Pixsell
11.02.2012.
u 15:32

Pjevačica nije bila sretna što joj tata kuha samo mesne okruglice i tjesteninu. Svaki dan je povraćala nekoliko puta

Učenicima srednje škole u Los Angeles,u Lady Gaga je povjerila kako je u tinejdžerskim danima bolovala od bulimije. Bez imalo uljepšavanja ispričala im je kako je u želji da bude vitka poput balerina povraćala nakon svakog ručka te je u jednom periodu počela gubiti i glas jer je previše povraćala.

- Željela sam biti vitka kao balerine, ali moji su Talijani i svaku večer smo jeli mesne okruglice s tjesteninom i zato sam svaki dan povraćala. Tati sam uvijek prigovarala zašto kuha samo tjesteninu koja me deblja. Na to bi mi uvijek odgovorio da zašutim i pojedem ono što je na tanjuru - ispričala je Gaga.

Priznala je kako i danas vodi bitku s kilogramima zbog čega uvijek traži da se njene fotografije za naslovnice časopisa dobro uljepšaju kako bi se prikrile njene mane.

- Djevojke nemojte ići na dijete, štetne su i uništiti će vam zdravlje - poručila je učenicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije