Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deset godina je bila na Prisavlju

Lana Banely prije četiri godine je otišla s HRT-a i rijetko ju viđamo u javnosti, a ovo je njeno novo zanimanje

Zagreb: Lana Banely, TV voditeljica
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/6
27.10.2022.
u 19:30

Moja kreativna džungla u kojoj se rađa inspiracija za najljepše interijere - napisala je Lana u novoj objavi na Instagramu svoje tvrtke koja ima 11 tisuća pratitelja.

Novinarka i urednica u sportskoj redakciji HTV-a Lana Banely od Prisavlja se oprostila 1. listopada 2018. Kada je napustila televizijsku karijeru odlučila se za sasvim novo zanimanje - dizajniranje interijera te je otvorila svoj studio za dizajn LB Interior Design Studio u kojem sa svojim timom klijentima pomaže da ostvare svoju viziju doma.

- Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem – izjavila je Lana kada je otišla s HRT-a i od tada se rijetko pojavljuje na društvenim događanjima, a sudeći po njezinim objavama na profilu na Instagramu za društvena događanja i nema puno vremena jer ima pune ruke posla.

 

 

- Moja kreativna džungla u kojoj se rađa inspiracija za najljepše interijere - napisala je Lana u novoj objavi na Instagramu svoje tvrtke koja ima 11 tisuća pratitelja. Inspiraciju za uređenje interijera Lana pronalazi u svojim klijentima, tako je naglasila kada je gostovala u emisiji Dom na kvadrat i dodala je kako s klijentima uvijek detaljno razgovara o njihovim željama i potrebama. Lana je u braku sa sportskim menadžerom Andyjem Barom s kojim ima dvoje djece.

VIDEO Veliki udarac za Kanyea Westa! Više nije milijarder, poznati brendovi ne žele surađivati s njim

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:05 27.10.2022.

Bitna kao radnja u porniću.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:01 04.11.2022.

Ima li kakve škole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije