Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVRT KOLEGICE

Lana Jurčević o Baby Lasagni: I najmanja greška može se pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve ‘raznese’

U povodu 40 godina rada Dženise Pecotić otvorena je izložba Dženin kabinet čuda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
08.05.2024.
u 18:21

Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom ‘postojanju’, on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i easy going karakterom, a kad se popne na pozornicu, ‘jede malu djecu’, opisala je pjevačica Baby Lasagnu

Na društvenim mrežama brojne su poznate osobe dale podršku Baby Lasagni koji će s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" u subotu predstavljati Hrvatsku u finalu Eurovizije. Mnogi od njih slažu se kako je ujedinio Hrvatsku i postigao nešto što je dosad uspijevalo samo nogometnoj reprezentaciji, a svoj je stav o Baby Lasagni na društvenim mrežama iznijela i pjevačica Lana Jurčević.

- Ajmo malo o fenomenu Baby Lasagna. Vjerojatno o jedinom muškarcu kojem čak ni prave ‘rvatine’ ne zamjeraju jer se šminka :). U dugo vremena i jedinom Hrvatu koji je ovako ujedinio naciju. Od outsajdera koji čak nije niti upao na Doru, nego je izvučen ‘iz naftalina’ kao zamjena za izvođača koji odustane do uvjerljive pobjede na Dori, a možda i do pobjede na Eurosongu. Kakva priča! - napisala je u uvodu svoje objave na Instagramu. Opisala je i kako ga je doživjela kao osobu i kao glazbenika.

- Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom ‘postojanju’, on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i easy going karakterom, a kad se popne na pozornicu, ‘jede malu djecu’. Kakav zanimljiv preokret. Ne znam koja uloga je ljudima draža, ali vjerojatno taj spoj i ‘paket’ koji se dogodio je zapravo dobitna kombinacija. Dečko s kojim želiš da ti je prijatelj kad nije na pozornici, a kad je gore želiš biti dio te energije koja izaziva turbulencije. - napisala je Lana i nastavila:

VEZANI ČLANCI

Fascinantno je da netko bez puno iskustva se tako dobro snašao u potpuno nekom novom svijetu gdje se i najmanja greška može pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve ‘raznese’. Ali ne, kod njega sve ima glavu i rep - iz njegovih usta izlazi sve što ljudi žele i trebaju čuti. Mirno i staloženo. Njegova pjesma ima dobru poruku i temu i nije samo rim tim tagi dim ‘nabrajalica’. Njegovi outfiti su tako mudro osmišljeni, ajde spoji ti našu kulturu i tradiciju s heavy metal soundom i nastupom - top! I on to tako dobro zna iznijeti sve - ne možeš to staviti na svakoga. Spot, režija, estetika, ma sve je. Bravo i za cijelu ekipu iza toga!! Eli i ostali, you got this.

U povodu 40 godina rada Dženise Pecotić otvorena je izložba Dženin kabinet čuda
1/58

Ta ekipa je vjerujem i nadam se svjetlo na našoj sceni i što god da se dogodilo u finalu Eurosonga - sigurna sam da će biti dočekani kako zaslužuju, pobijedili ili ne pobijedili. Veselje koje je on unio od same Dore do sada - hvala mu na tome. Ovo pišem kao najobičnija osoba iz publike i promatrač, ali i netko tko vrlo dobro zna kako stvari funkcioniraju u našem muzičkom svijetu. On je jedna svježa energija koja nam je svima trebala - samo je nebo granica. SRETNO DALJE!

VIDEO Emilija Kokić: Baby Lasagna toliko je sličan Rivi, vidim puno poveznica između nas i njega

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije