zanosna pjevačica

Lana Jurčević objavila fotografiju u dugoj ljubičastoj haljini: 'Mama mi je rekla da sam izgledala kao operna pjevačica'

Foto: Instagram screenshot
1/10
31.10.2022.
u 22:00

- Mama (koju sam uhvatila krajičkom oka za vrijeme nastupa kako skače na tribinama) mi je rekla da sam izgledala kao operna pjevačica… A da me tek čula kako pjevam operu u backstageu. Jednom snimim i vama da čujete, ako se ne sjećate one teme iz Petog elementa koju sam objavila prije već – napisala je pored objavljenje fotografije.

Glazbenica i influencerica Lana Jurčević (37) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije nastale na velikom koncertu Luke Nižetića u Tvornici kulture. Lana je pozirala u dugoj ljubičastoj haljini, a od modnih dodataka imala je viseće naušnice. U opisu fotografija objasnila je da se radi o onima nastalima prije izlaska na pozornicu, a potom je podijelila i kompliment koja je dobila od svoje mame vezan za njezinu modnu kombinaciju.

- Ljubav je u zraku – napisala je kao opis fotografije, a potom dodala: 

- Mama (koju sam uhvatila krajičkom oka za vrijeme nastupa kako skače na tribinama) mi je rekla da sam izgledala kao operna pjevačica… A da me tek čula kako pjevam operu u backstageu. Jednom snimim i vama da čujete, ako se ne sjećate one teme iz Petog elementa koju sam objavila prije već – napisala je.

U komentarima su joj mnogi uputili komplimente. „Mama hoće reći: izgledala si kao dama. Tako i treba“, „Predivna“, „Jednostavno savršenstvo“, „Wow“, pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Podsjetimo, Lana je prije nekoliko dana najavila svoj nastup na Lukinom koncertu objavom na Instagramu u kojoj je podijelila neke njihove zajedničke trenutke. Neke od fotografija nastale su na snimanjima, neke su nastale na raznim društvenim događajima, a tu se našla i fotografija nastala tijekom njihovog sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

- Lolek i Bolek. Krenuli prije 16 godina na ‘maturalni ples’ i toliko uspomena i super trenutaka svih ovih godina. Ni ne stanu sve ovdje…Taman za koju godinu opet duet i tako dok ne krepamo – napisala je Lana tada uz objavu te pozvala pratitelje u petak u Tvornicu kulture gdje Luka ima koncert te će izvesti i njihove duete, pjesme 'Prava ljubav' i 'Od najgorih najbolji'.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
23:52 31.10.2022.

Dobra je stara Lanica još za nataslačit

AC
accusator
07:12 01.11.2022.

Na prvu, ucinilo mi se da je u šlafroku izašla iz badecimera

Avatar Tombstone
Tombstone
23:30 31.10.2022.

Pa nemre ti mama u ovakvom slucaju reci istinu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije