'Život nije Instagram'

Lana Klingor Mihić iskreno: Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći

Škola kuhanja Lane Klingor Mihić i predstavljanje nove Grohe slavine
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
10.09.2024.
u 08:28

Naime, Lana je objavila fotografiju ispred 'Odjela za demencije' i time dala naslutiti da se s ovim teškim poremećajem bori netko tko joj je blizak. Klingor Mihić uz fotografiju je napisala i emotivan status u kojem je otkrila da u sebi posljednjih 10 mjeseci nosi tugu za koju ima osjećaj da nikad neće proći.

Lana Klingor Mihić, bivša pjevačica, a danas uspješna influencerica, PR-ovka, kuharica i uzgajivačica pasa otkrila je da proživljava teško razdoblje. Naime, Lana je objavila fotografiju ispred Odjela za demencije i time dala naslutiti da se s ovim teškim poremećajem bori netko tko joj je blizak. Klingor Mihić uz fotografiju je napisala i emotivan status u kojem je otkrila da u sebi posljednjih 10 mjeseci nosi tugu za koju ima osjećaj da nikad neće proći. 

Foto: Instagarm

"Život nije Instagram. Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci nikad neće proći. I ne znam kako da se nosim s tim. Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat. A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide... A u meni sve stoji", napisala je Lana.

VEZANI ČLANCI:

Klingor Mihić jednom je prilikom objavila fotografiju sa svojom majkom Sonjom, a u opisu je napisala: "Sustigao ju je Parkins". No, ovaj put nije otkrila o kome je riječ. Mamu je tada opisala kao snažnu ženu koja je nesebično pomagala drugima. "Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može", napisala je Lana i nastavila: 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Škola kuhanja Lane Klingor Mihić i predstavljanje nove Grohe slavine
1/71

"Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata", zaključila je. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

 

Komentara 2

ZA
zagabria4
21:16 10.09.2024.

Trebat će proširiti radne knjižice da u njih stane sve djelatnosti kojima se bave ovakvi

Avatar ljutapizza
ljutapizza
10:42 10.09.2024.

Ono kad na instagramu objaviš "Život nije instagram"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije