Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Lana Obad: U Vegasu sam se osjećala kao u filmu

Lana Obad
Foto: \'Davor Puklavec/PIXSELL\'
1/5
30.08.2010.
u 09:00

Miss Universe Lana Obad vratila se s izbora iz Amerike. Na svjetskom izboru Lana nije ušla među 15 najboljih, ali tugu zbog neuspjeha nadomjestila je uživanjem u raskoši grada kocke.

Želja da kruna Miss Universe ostane u njezinu trajnom vlasništvu Lani Obad nije se ostvarila jer na svjetskom izboru nije ušla u među posljednjih petnaest djevojaka. No, druženje s djevojkama iz cijelog svijeta i šarenilo Las Vegasa pomogli su da izliječi tugu neuspjeha. – Dan izbora Miss Universe 2010. od samog je početka bio pun napetosti i iščekivanja; tko će pobijediti. Nadala sam se da ću ući u prvih 15 i naravno da sam tužna što se to nije dogodilo. No, nisu ušle ni zemlje favoriti, poput Venezuele, Brazila, Perua, Tajlanda i Urugvaja – još uvijek pod dojmom ispričala nam je Lana. Njezina prekooceanska avantura završila je povratkom u Zagreb, gdje ju je s nestrpljenjem očekivao dečko Luka Pofuk. 

 – Dva i pol tjedna provedena u Las Vegasu ostat će mi u prekrasnom sjećanju. S ostalim natjecateljicama sudjelovala sam u fenomenalnom showu Cirque du Soleil, upoznala sam Donalda Trumpa. Fontana ispred hotela Bellagio, gdje se svakih 15 minuta na različitu glazbu odvija fontana-show, ne ostavlja ravnodušnim nikoga pa tako ni mene – kaže studentica ekonomije. Ovo joj je bio prvi posjet Americi i sve što je doživjela izgledalo joj je kao na filmu.

– Ta raskoš boja i vode ispred Bellagija podsjećala me na scene iz filma “Oceanovih 11”, a kad sam posjetila New York svaka ulica i zgrada bili su podsjetnik na neki film – prisjetila se Lana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije