drugi brak

Lana Pavić izrekla sudbonosno 'da' ekonomistu Marku

lana pavić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
08.02.2015.
u 09:51

Lana se sinoć udala za ekonomista Marka Kožula, a bračne zavjete izmjenili su pred matičarom dok svadbenu večeru imali u zagrebačkom restoranu Dubravkin put

Voditeljica Lana Pavić (35) po drugi je put zaplovila u bračnu luku. Lana se sinoć udala za ekonomista Marka Kožula, a bračne zavjete izmjenili su pred matičarom dok svadbenu večeru imali u zagrebačkom restoranu Dubravkin put, piše Story.

Među uzvanicima bili su Lana Klingor Mihić sa suprugom Antom i najstarijom kćeri, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Hana Tabaković, Ana Krpan...

Vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica Iris Rajčić, a djeveruša sedmogodišnja kći Lara Borna. Par je u vezi dvije godine, a upoznali su se na jednom dočeku Nove godine.

>> Svestrana Lana Pavić: Ljepota brzo prođe, treba raditi na svom razvoju!

Komentara 19

IC
ICCO
12:22 08.02.2015.

Dok nas lova ne rastavi..

MU
mukadilo
11:16 08.02.2015.

hahaha

CI
ciara46
12:25 08.02.2015.

Valjda treći brak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije