Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u majčinstvu

Lanu Jurčević napala gospođa zbog uređenja sobe za kćer: Pjevačica joj nije ostala dužna

Foto: Instagram
1/24
14.02.2024.
u 09:13

Lana Jurčević na Instagramu je objavila video uređenja dijela sobe za kćer, a jedna pratiteljica postavila joj je provokativno pitanje. Lana joj je damski i odgovorila.

Pjevačica Lana Jurčević, otkako je postala majka, ne prestaje objavljivati na društvenoj mreži Instagram lijepe obiteljske trenutke sa svojom kćeri.

– Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala – otkrila je 39-godišnjakinja. Naime, brineta je krajem studenoga prošle godine postala majka, a s partnerom Filipom Kratofilom dobila je kći. Pokazala je kako je uredila sobicu za kćer koja im je definitivno promijenila živote. 

– Najdraži dio stana – kazala je Lana i pokazala tapete koje je odabrala za sobu. Iako je u videu rekla kako njihova kći nema svoju sobu, već kutak u njihovoj, u komentarima ispod objave našla se jedna pratiteljica koja je “oplela” po pjevačici.

“Što vam bebica zbilja od rođenja spava sama u sobi?” glasio je komentar koji je prikupio desetak oznaka “sviđa mi se", a pjevačica joj je odgovorila: “Nije sama, to je dio naše sobe. Znači sve je jedna soba, a spava na sve strane pa tako i tu. Ali voli ovaj krevetić jako”, odgovorila joj je pjevačica bez dlake na jeziku. 

Ispod su se nizali i lijepi komentari. “Prelijepo”, “Ajme, divno, gdje si kupila tapete”, “Predivno, prozračno”, samo su neki od komentara ispod objave. Pjevačica još uvijek nije otkrila kako joj se točno kći zove. Tako je prošlog mjeseca zbunila mnoge kada je samo dala naslutiti kako je nazvala svoju kći. Još uvijek nije potvrdila jesu li nagađanja pratitelja točna, a ako je suditi prema fotografiji određene vrste lopoča koji je objavila i stavila kao naslovnu fotografiju svojeg Instagram profila, kćeri su dali ime Mayla Lily ili Lotus Lily. 

 

 

VEZANI ČLANCI: 


"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima... To smo zapravo doznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno", otkrila je Lana te spomenula kako je ime krenula pretraživati na internetu.

"To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", kazala je pjevačica. Naime, Lana nije imala laku trudnoću, a većinu vremena provela je u bolnici. Primila je više od 70 doza antibiotika. Da je u drugom stanju, otkrila je krajem srpnja prošle godine

 

VIDEO: Atmosfera na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:49 14.02.2024.

Ovo što rade tzv. poznate mame već graniči sa zlostavljanjem djeteta. Mislim na objavljivanje svega u javnost. Ali eto tako je to danas valjda...

LF
Luci_fer
10:14 14.02.2024.

A gdje je bila s tim imenom '91.?! ✌🏼🙋‍♀️

Avatar Matan79
Matan79
12:15 14.02.2024.

Zašto sam ja ovo pročitao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije