iz 'života na vagi'

Lara Peruško o životu nakon showa: 'Kosa mi je padala, imala sam dosta teškoća'

Foto: RTL
1/8
14.09.2023.
u 14:15

Puljanka Lara Peruško sudjelovala je u šestoj sezoni popularnog showa te bila jedina žena u finalu, a tijekom sudjelovanja u emisiji izgubila je 45 kilograma.

Puljanku Laru Peruško (20) imali smo priliku upoznati u prošloj sezoni showa 'Život na vagi' u koji je ušla sa 122 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma te je bila jedina žena u finalu šeste sezone. Nakon showa nismo je imali priliku puno vidjeti, a nije niti aktivna na društvenim mrežama. Mlada Puljanka sada je dala intervju za istra24.hr te ispričala kako je napravila velik korak. 

Naime, nakon showa Lara je nastavila trenirati te i danas radi na svojoj fizičkoj spremi. Kako je otkrila za ovaj portal, trenira u teretani u Puli, gdje radi i u bolnici kao primalja. Kaže da trenira do pet puta tjedno te je posvećena sebi.

- Nije uvijek lako, ali sada se znam kontrolirati i ispravljati greške. Ako netko ima rođendan i idemo na pizzu, ja se ne odričem toga, ali onda drugi dan znam što moram jesti i gdje ušparati kalorije da bih bila u deficitu. Kad ne stignem na trening, odradim ga kući. Nema izgovora, sve se stigne - rekla je Lara te istaknula da želi skinuti još desetak kilograma te da će si za to dati vremena.

- Nakon izlaska iz emisije, tih 45 kilograma manje uzrokovalo je veliki šok za moj organizam. Kosa mi je padala, imala sam dosta teškoća, tako da sada više ne želim tijelo stresirati na taj način i ponavljati iste greške. Odlučila sam dati si vremena i postepeno skinuti kile, kako ide, bez stresa. Sada s poslom u bolnici znam malo zabrljati, preskočiti trening, ali se zbog toga ne krivim, znam kako to ispraviti. Međutim, i na poslu sam vrlo aktivna, nema sjedenja  - rekla je te dodala da je stekla zdrav odnos s hranom. 

VEZANI ČLANCI

- Sve je stvar dobrog odnosa prema sebi, a ja sam konačno to usvojila. Ove sam godine, prvi puta nakon četiri, pet godina obukla dvodijelni kupaći kostim. Velik je to korak i ja sam ga napravila i ne mislim stati. Zavoljela sam sebe i želim ići dalje vidjeti dokle mogu stići - rekla je Puljanka u ovom intervjuu.

Inače, Lara se već javila jednom prilikom nakon showa te pokazala kako je onda izgledala.

- Prije 8 mjeseci mogla sam samo sanjati da ću se pokrenuti i ovako izgledati. Od završetka života na vagi prošlo je samo 4 mjeseca. Iako svakodnevno vodim borbe sama sa sobom uvijek se sjetim kako je sve moglo izgledati drugačije da nisam napravila prvi korak. Možda i najbitnije od samog gubljenja kilograma je to da sam promijenila glavu. Treba zavoljeti ono što radiš,a ne da radiš nešto jer "moraš". Svi imamo dane kad nismo od volje ali to ne znači da treba odustati. Kraj ne postoji, postoji samo novi početak. Snovi se ne ostvaruju preko noći. Rad na sebi je nešto što traje cijeli život. Treba biti strpljiv. Motivacija je bitna ali ključ uspjeha je ustrajnost - napisala je Peruško uz fotografije na kojima se vidio napredak. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
16:08 14.09.2023.

Takve osobe izgleda moraju postati ovisnici o teretani i kontroli svoga tijela. Imaju samo 2 moda: ili totalna zapuštenost ili totalna kontrola. Nema između.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:36 14.09.2023.

Na jednoj slici čak izgleda ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije