fudbalerka

Lijepa ukrajinska glumica nedavno je sve začudila promjenom izgleda, a obožavatelji je sada hvale

Foto: Instagram screenshot
1/5
11.09.2023.
u 09:31

Milla Jovovich je rođena u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu i jedna je od mnogih zvijezda Hollywooda koja je na internetu podijelila usrdne poruke nakon početka rata prošle godine

Glumica Milla Jovovich (47), rođena kao Milica Jovović, američka je glumica i model, ukrajinskog, ruskog i srpskog podrijetla. Lijepa glumica poznata je po svojoj dužoj smeđoj kosi, no nedavno je sve iznenadila izgledom na fotografijama na društvenim mrežama. Naime, jako je skratila kosu i od tada nosi fudbalerku, a otkrila je i da je to sama napravila.

"Trebala mi je promjena, a imala sam škare pri ruci. U svakom slučaju, ponovno će narasti. Voljeli je ili mrzili, gotovo je i vidjet ćemo u što će izrasti", napisala je Milla nakon šišanja uz fotografije.

Iako je možda nekima ispočetka izgledala čudno, glumica je itekako za Filmski festival u Veneciji "isfurala" fudbalerku. Lagano je naricala kosu i odjenula dugu elegantnu rozu haljinu. 

"Obožavam tvoju kosu", "Kosa i haljina su prekrasni", pisali su oduševljeni obožavatelji.

Podsjetimo, u veljači je najavila prodaju jedinstvene svečane haljine s izvezenim ljubavnim pismima Ukrajini, a sav novac namijenjen je zakladi za pomoć Ukrajini. Zvijezda iz filma "Resident Evil" surađivala je s ukrajinskom dizajnericom Lessjom Verlingieri koja stoji iza modnog brenda Lever Couture na izradi haljine, na kojoj su bila izvezena "ljubavna pisma" za Ukrajinu.

VEZANI ČLANCI

Jovovich je u povodu obilježavanja prve godišnjice rata u Ukrajini na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije koje prikazuju postupak izrade haljine kao i stihove vlastite pjesme koje će također krasiti haljinu. Odjevni predmet bit će prodan na dražbi, a sav prikupljen novac namijenjen je humanitarnoj zakladi Olena Zelenska, koju je uspostavila ukrajinska prva dama.

Jovovich je rođena u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu i jedna je od mnogih zvijezda Hollywooda koja je na internetu podijelila usrdne poruke nakon početka rata prošle godine. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:03 11.09.2023.

....ukrajinskog, ruskog i srpskog porijekla....? Što su je trojica pravili?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:48 11.09.2023.

Dobra je Mila

DU
Deleted user
09:47 11.09.2023.

zgodna i ljepa bila... zgodna i lijepa ostala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije