Larisa dobila veliku moć, a Mateo kaže: 'Ako ona bude iznad žute linije, Esmir ili ja sigurno napuštamo show'

Foto: RTL
1/19
09.10.2024.
u 22:36

Mirna je dala Mateu novi zadatak - svaki dan mora prijeći 20.000 koraka! Prvo mu nije bilo drago, ali zna da je to za njegovo dobro pa je promijenio mišljenje.

Počeo je šesti tjedan u 'Životu na vagi' i odsad treneri više očekuju od natjecatelja, baš kao što bi i oni trebali očekivati više od sebe. Mariju je boljelo uho, ali nije željela odustati od treninga iako joj je Edo savjetovao da uspori i sluša svoje tijelo. Edo je krenuo žestoko, a Antonija je komentirala kako joj to baš odgovara. Mirna je hvalila Esmira jer uvijek daje sve od sebe, Larisa je govorila Edi da će isto dati sve od sebe jer je sad sama, a Nina je primijetila da je u puno boljoj kondiciji.

Mirna je dala Mateu novi zadatak - svaki dan mora prijeći 20.000 koraka! Prvo mu nije bilo drago, ali zna da je to za njegovo dobro pa je promijenio mišljenje. Davorka se vratila treninzima i otkrila je da joj je odgovarao tjedan mirovanja, kad je bila sama sa svojim mislima jer je shvatila da nije kasno za nju i da će fizički i psihički biti bolja verzija sebe. Ivica je također bio zadovoljan koliko je vozio bicikl jer prije pola godine ne ni mogao mi pomisliti na to.

„Dobila sam priliku kakvu malo tko dobije i želim to iskoristiti maksimalno i ne želim je protratiti“, pričala je Marija Larisi zašto ne može propustiti trening. Dodala je kako ju je uvijek strah vage jer su njezini postoci među lošijima i trebala bi skidati više. „Ali pokušat ću danas ne otići na trening“, rekla je Marija koja se loše osjećala i otišla se malo odmoriti.

1/19

Nakon treninga natjecatelje je čekala nagrada - slastičarka Ivana Čuljak pokazala im je kako napraviti slastice bez šećera. Pravili su kuglice od datulja, lješnjaka i kakaa, sirovu tortu, tiramisu i proteinske palačinke. „Nisam dosad pravila sirove kolače, ali vjerujem da će biti fini“, rekla je Davorka, a Tonka dodala: „Ima nade da budem slastičarka, a usto i mršava. Moram sebe balansirati u tome svemu.“

Svi su bili prezadovoljni predavanjem i kolačima koje su kušali. „Ne bih se nikad sjetila na takav način praviti kolače - to je slatko, a nije imalo šećera! Mateu su se jako svidjele proteinske palačinke; htio je pojesti sve, ali mu nisu dali. „Iako su zdrave, ne smiješ toliko toga jesti, dosta je kalorično“, objasnila mu je Nikolina. Larisa je pojela puno slastica, a Davorka komentirala kako je normalno da se svi boje kako će im biti vani te da se moraju naučiti disciplini i da je želja često veća od potrebe.

VEZANI ČLANCI:

Dok su rezali povrće, Mirna je došla provjeriti koliko je Mateo prehodao, a on je rekao samo 4450 jer ga bole leđa. „Znam da mu je mrsko hodati, svima je teško, ali to je sad stvar lijenosti. Najlakše što mogu napraviti je svakodnevno hodanje - i to ne samo ovdje nego i u svakodnevnom životu“, rekla je Mirna koja ih je pozvala na još jedan izazov - fizički najteži dosad, modificirani marinac!

Pobjednik odlučuje koji par napušta show na sljedećim eliminacijama osim ako se taj par ne nađe ispod žute linije. „Da to i osvojim, kako ću reći: 'Ej, ti, napuštaš danas 'Život na vagi'. To je stvarno katastrofa!“ komentirao je Mateo, a Larisa dodala da je nagrada dvosjekli mač. Davorka još ne može sudjelovati u tom izazovu, a i Mateo tvrdi da ga leđa bole, no odlučio je pokušati.

Vježba je bila teška, Nikolinu su boljela stopala, Mariju pekli listovi, a Mateo je odustao zbog bolova u leđima. Antonio je kaskao za Esmirom, ali ga je Mirna bodrila pa nije odustajao, a njegov je partner sve odrađivao kao vojnik. Mateo je bio na posljednjem mjestu, dodirnuo je zvonce 18 puta u dvije minute, četvrto mjesto osvojile su Alina i Marija, treće su bile Nikolina i Nina, drugi su bili Esmir i Antonio, a s 48 ponavljanja najbolja je bila Larisa!

Najbolji samostalni rezultat imala je Alina sa 63 ponavljanja pa Esmir s 53 ponavljanja. „Znala sam da sam dobro odradila, ali nisam znala da sam premašila čak i Esmira. Pa ja sam sada muškarac u kući!“ kroz smijeh je komentirala Alina. „Ako Larisa bude iznad žute linije, Esmir ili ja sigurno napuštamo show“, rekao je Mateo koji želi da ona bude ispod žute linije. Marija se ponovno ispričavala Alini što zbog nje nisu pobijedile. „Vidjela sam da nisi odustala i bila sam jako ponosna na tebe“, rekla je Alina, a Marija još jednom naglasila kako je svjesna da bi njezina partnerica puno više napravila da nema nje. „Znam da to njoj ne smeta, ali znam da je to istina i ne mogu pobjeći od te istine“, rekla je Marija, a Alina dodala: „Kad sam ti dala majicu, nisam razmišljala o tome kako ćemo pobjeđivati, nego kako će nam biti lijepo u paru.“

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Larisa je zaključila da Marija razmišlja tako crno prvenstveno zato što je bolesna - bole je uho, grlo, nos i ima temperaturu! „Žao mi je zato što si toliko stavlja tereta na sebe, toliko to prima srcu i osjeća se krivom… Žao mi je što nije svjesna koliko je napredovala… Treba puno podrške, ima Alininu podršku, ali sama još ne vjeruje u sebe“, rekla je Larisa.

Nikolina i Nina su komentirale kako izazov nije bio fer iako im se nagrada ne sviđa. „Trudiš se, skačeš, naše se dijeli napola, a netko tko je bio sam, na kraju se to isplatilo… Mislim da se ovo trebalo malo drugačije odigrati“, rekla je Nina, a Nikolina dodala da Marija nije trebala sudjelovati zbog bolesti te da je Alina trebala biti pobjednica. A i Larisa nije presretna zbog nagrade - morat će birati tko napušta show, a i tko će njoj tada ostati kao njezin par. Sutra natjecatelje očekuje veliki izazov, a tko će biti najspretniji - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo!

VIDEO Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije