Prodavačica iz Kastva

Larisa otkrila zašto sudjeluje u 'Životu na vagi': 'Želim osnovati obitelj, ali zbog mojih kilograma bojim se ostati trudna'

Foto: RTL
1/3
15.08.2024.
u 16:00

Osim što jedva čeka da dobije dijete, Larisa želi vratiti kontrolu nad svojim životom i ne dopustiti da je kilogrami sprječavaju u svakodnevnim aktivnostima.

Prodavačica iz Kastva Larisa Emšo želi bolji život jer je zbog viška kilograma zabrinuta za zdravlje i sanja o tome da postane majka. „Prijavila sam se u show zato što želim poboljšati kvalitetu života, steći zdrave navike i promijeniti svoj mentalni sklop. Želim osnovati obitelj, ali zbog mojih kilograma bojim se ostati trudna“, iskreno kaže 31-godišnjakinja i s osmijehom na licu nastavlja o budućnosti koju priželjkuje: „Za pet godina vidim sebe kao mršavu mamu s dvoje djece, u našem vrtu okružena ljubimcima dok moj Mario kosi travu bez majice.“

Osim što jedva čeka da dobije dijete, Larisa želi vratiti kontrolu nad svojim životom i ne dopustiti da je kilogrami sprječavaju u svakodnevnim aktivnostima. „Zbog viška kilograma ne mogu hodati brzo a da ne izgubim dah, prati pod a da me ne počnu boljeti leđa, obuti tenisice… Kad se pogledam u ogledalo, ne volim ono što vidim, ali najviše se bojim da ću jako narušiti zdravlje i neću doživjeti starost“, otvoreno govori.

VEZANI ČLANCI:

Sebe smatra borbenom i kreativnom osobom punom energije koju bi rado usmjerila na, primjerice, planinarenje ili kickboxing. Ponosna je na svoj stil i voli svoju kosu te s posebnim žarom dodaje: „Želim ponovno odjenuti svoje roza hlače, kratke majice i svoj žuti kaput!“ A kad je pitate kako će se nositi s izazovima koji su pred njom, kaže: „Kad mi je najteže, pokušavam se smijati.“

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

1/25

Kako će se Larisa snaći u 'Životu na vagi' i koliko kilograma ima - doznajte na prvom vaganju osme sezone showa ove jeseni na RTL-u!

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije