Odlična atmosfera

Leonarda Lončar na Dan zaljubljenih odlično se provela i nije skidala osmijeh s lica

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
15.02.2022.
u 13:25

Prošle godine Leonarda se nakon 28 godina braka rastala od našeg proslavljenog nogometaša Zvonimira Bobana i zajednički su donijeli odluku da će odvojeno nastaviti živote

Nina Badrić sinoć je u dvorani Vatroslava Lisinskog održala koncert koji je njezina publika s veseljem dočekala. Posjetitelji su s Ninom otpjevali njezine najveće hitove: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si...U prvom redu sjedile su njezine kolegice i prijateljice Vanna, Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac koje su joj došle pružiti podršku. Dan zaljubljenih sinoć je na koncertu Nine Badrić proslavila i Leonarda Lončar koja se odlično zabavila, a trenutak u kojem je ustala i zaplesala uhvatio je i fotoreporter Pixsella.

Prošle godine Leonarda se nakon 28 godina braka rastala od našeg proslavljenog nogometaša Zvonimira Bobana i zajednički su donijeli odluku kako će odvojeno nastaviti živote.  Ovaj par oduvijek se trudio svoju privatnost zadržati podalje od javnosti i tek u rijetkim prilikama govorili su o svom obiteljskom životu, braku i djeci. Leonarda se nakon povratka u Zagreb odlučila vratiti dizajnu i nedavno je u intervju za IN magazin govorila o tome u kakvim je odnosima sada s bivšim suprugom.

– Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam lijepi odnos, indirektniji. Bili smo 32 godine zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše, O. K. Uglavnom, nije puklo zbog treće osobe, nego zbog treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim ni za čim – rekla je nedavno Leonarda.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije