pobijedila je bolest

Slavna komičarka zaplivala gola i otkrila sretnu vijest: 'Nemam više rak'

Foto: Profimedia
1/6
15.02.2022.
u 12:32

Slavna američka komičarka Kathy Griffin (60) na Instagramu je objavila snimku na kojoj gola pliva u bazenu i tako otkrila sretne vijesti.

Slavna američka komičarka Kathy Griffin (60) na Instagramu je objavila snimku na kojoj gola pliva u bazenu i tako otkrila sretne vijesti.

- Šestomjesečni pregled raka pluća je čist! Nemam više rak. I da, gola sam ronila u bazenu dok tresem grudima i stražnjicom. Pa što?- napisala je komičarka, a brojni su joj pratitelji u komentarima čestitali.

"Odlične vijesti", "Čestitam", "Živjela kraljice", "Savršeno, napokon dobre vijesti", "Bravo, nadam se da će svaki pregled biti ovako sretan", "Toliko smo sretni zbog tebe Kathy", "Tako treba, zaslužila si", "Sretno kraljice", samo je dio komentara.

U prosincu je tijekom gostovanja u emisiji 'Jimmy Kimmel Live' objavila da je rak u remisiji nakon operacije na kojoj su joj uklonili polovicu pluća.

-Više nemam rak. Ne zna kako sam ga imala. Nikad nisam pušila, a bio je tu 10 godina- rekla je komičarka, a s pratiteljima je tada otkrila i kako je operacija dobro prošla, no kako je utjecala na njezin glas.

Kathy je prvi put dijagnozu otkrila u kolovozu 2021. godine, kada je na Instagramu je objavila kako se bori s rakom pluća, te da je očekuje operacija.

- Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Liječnici su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na kemoterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živjeti. 

-Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške jer sam se pokušavala vratiti na posao i vas nasmijavati, no bit ću dobro. Cijepljenja sam protiv koronavirusa, posljedice bi bez toga bile još strašnije. Pregledavajte se kod doktora, to će vam spasiti život - poručila je u objavi.

Inače, Kathy Griffin dvaput je nagrađena Emmyjem za reality show "My Life on the D-List", a u središte pozornosti svjetske javnosti došla prije četiri godine, kada je vrijeđala bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije