oporavlja se

Leonarda Lončar progovorila o životu nakon moždanog udara: Na terapiji sam

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/12
14.04.2022.
u 19:45

Bila sam u malo stresnijem stanju, nisam očekivala to. Moja kći je bila uz mene, otišla sam u bolnicu - opisala je kako se sve odvilo.

Leonarda Lončar gostovala je u HRT-voj emisiji 'Kod nas doma' gdje je progovorila o svojem zdravlju. Naime, ona je prošle godine pretrpjela moždani udar od kojeg se još uvijek oporavlja.

- Bila sam u malo stresnijem stanju, nisam očekivala to. Moja kći je bila uz mene, otišla sam u bolnicu. Trenutno sam na terapiji tabletama, ali s obzirom na moje godine, menopauzu u kojoj jesam i stres koji se nakupljao, to je vjerojatno sve vuklo jedno s drugim – rekla je.

Inače, Leonarda i njezin bivši suprug Zvonimir Boban posvojili su četvero djece: Marija je u njihov dom došla krajem devedesetih, a Gabriel 2003. godine. Kasnije su još posvojili blizance Martu i Rafaela.

Podsjetimo i da se Leonarda našla na životnoj prekretnici prošle godine. Naime, nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir odlučili su odvojeno nastaviti živote. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. 

- Sada sa Zvonimirom imam jedan lijepi odnos, indirektni. Puklo je ne zbog treće osobe, nego zbog treće stvari tako da smo se nakon 32 godine razdvojili, no ne žalim ni za čim- otkrila je Leonarda u razgovoru s Josipom Pavičić u InMagazinu.

VIDEO Maja Šuput se javila nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije