slavni par

Leonardo DiCaprio se zaručio? Njegova djevojka snimljena s prstenom

Premijera Netflixovog filma "Don't Look Up"
Foto: YLMJ/NEWSCOM
1/21
02.08.2024.
u 22:30

Par koji je u vezi od prošlog ljeta nije potvrdio radi li se o zarukama ili ne, no valja naglasiti da se o ovoj temi već pisalo.

Ljubavni život glumca Leonarda DiCaprija (49) nikako da se makne s teme, a zato je zaslužan i sam glumac koji neprestano dodaje ulje na vatru. Naime, glumac se trenutno s djevojkom Vittorijom Ceretti (26) nalazi u Italiji na raskošnom ljetovanju, a mnogi su zamijetili poseban detalj na njezinoj ruci. Vittoria je snimljena s velikim dijamantnim prstenom na lijevom prstenjaku, prenosi Daily Mail.

Par koji je u vezi od prošlog ljeta nije potvrdio radi li se o zarukama ili ne, no valja naglasiti da se o ovoj temi već pisalo. Naime, Ceretti je jednom prilikom nosila srebrni dijamantni prsten što je potaknulo javnost da pomisli kako se par odlučio za brak, no glasine su ubrzo demantirane. 

GALERIJA DiCaprio objavio video hrvatslog fotoreportera

Premijera Netflixovog filma "Don't Look Up"
1/6

Leo i Vittoria u Italiji provode vrijeme s glumcem Tobeyem Maguireom, modelom Neelam Gill, glumcem Kevinom Connollyjem i bivšim glavnim urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom.

Podsjetimo, Vittoria je uspješna manekenka koja je nosila revije za brendove poput Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford i Tommy Hilfiger. Manekenka iza sebe već ima brak. Točnije 2020. godine se udala za talijanskog DJ-a Mattea Millerija. Detalji razvoda nisu dosjeli u javnost, a važno je istaknuti i da Ceretti na svojim društvenim mrežama još uvijek ima fotografije sa suprugom.

Istaknimo i da se o slavnom glumcu proširio glas kako ne izlazi s djevojkama starijim od 25 godina. Naime, slavni glumac u nekoliko je navrata prekidao s partnericama nakon što bi one proslavile 25. rođendan, a često je viđen u društvu mlađih žena. U nekim prilikama postao je i predmetom šale među kolegama, ali i među njegovim obožavateljima. Osim toga, o njegovom ljubavnom životu mnogo se govori, a glumac se rijetko osvrće na sva šuškanja.

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije