Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SPEKTAKL

Lepa Brena u Sarajevu započela novu turneju: Zaplakala je na pozornici

Foto: Promo
1/15
21.04.2024.
u 15:08

Presvlačila se čak četiri puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah

Sarajevo desetljećima nije vidjelo spektakl kakav je sinoć u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra priredila Lepa Brena. Ovim koncertom započela je svoju novu, dugoiščekivanu regionalnu turneju na kojoj želi, kako je istaknula, publici u svim gradovima prirediti doživljaj dostojan svjetskih zvijezda jer je oduvijek pokretala nove trendove u glazbenoj industriji ovih prostora. 

Publika ništa manje nije očekivala, a dobila je doista senzaciju. Najveća glazbena zvijezda exYu izvela je 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, zapalila je publiku i dvoranu, na binu izvela skoro stotinu ljudi, a s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima priuštila tisućama obožavatelja da budu dijelom njezine glazbeno-scenske bajke.  

VEZANI ČLANCI

Neumorna u svom nastupu, dirnuta oduševljenim reakcijama publike, svim tim ozarenim licima i glasovima koju su je iz pjesme u pjesmu nagrađivali ovacijama, Brena se u jednom trenutku čak i rasplakala. Od sreće, naravno, duboko dirnuta i zahvalna na ljubavi kojom su je cijelu večer obasipali obožavatelji.  

1/48

Presvlačila se čak četiri puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah. 

Ova turneja u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, već je četvrti koncert u prodaji u zagrebačkoj Areni za 10. prosinac 2024.  Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. Ako je suditi po svemu što smo vidjeli u Sarajevu, zagrebačka Arena bit će poprište najskupljeg spektakla na Balkanu. 

VIDEO Tajči zapjevala "Hajde da ludujemo" na zabavi nakon Zagrebačkog festivala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije