posebna čestitka

Leptir uletio u studio RTL-a i iznenadio Anu Brdarić Boljat, ova gesta ganula ju do suza

Foto: Instagram screenshot
1/10
06.03.2023.
u 18:15

Voditeljica je za vikend slavila rođendan, a njeni kolege čestitali su joj na poseban način.

Voditeljica informativne emisije RTL Danas Ana Brdarić Boljat za vikend je slavila rođendan, a veliko iznenađenje dočekalo ju je u studiju. Kako je i sama velika obožavateljica megaspektakla 'Masked Singer', redakcija nije mogla odoljeti i u emisiji uživo posjetila ju je jedna od maski ovog nadolazećeg spektakularnog showa. Leptir joj je uručio cvijeće, a osmijeh od uha do uha govori o tome koliko je bila sretna i zadovoljna.

- Ana, budući da maska ne smije govoriti do iduće subote, želimo ti sretan rođendan, u ime svih maski, redakcije i cijelog RTL-a. 19-ti koji slaviš ovdje na RTL-u - rekao je njen kolega, voditelj Tomislav Jelinčić, a voditeljicu je ova gesta ganula do suza.

Fotografije s leptirom podijelila je i na Instagramu, a uz njih je napisala:

- I kad mislim da ih znam u dušu - kako me samo izuju iz cipela! Divni ste kreativci i prijatelji! - napisala je Ana.

Inače, jednom prilikom Ana se prisjetila i početaka svoje karijere na RTL-u.

- Sjetim se svoje grozne frizure. Šalu na stranu, sjetim se nestrpljivosti, mjeseci bez sna, pozitivnog natjecateljskog duha među kolegama jer samo odabrane priče ulaze u emisiju, a tada smo znali i tulumariti... - rekla je.

Podsjetimo, šarmantna voditeljica dio je Informativnog programa od samih početaka RTL-a. 

- Ana s početka karijere i Ana danas su dvije različite osobe. Kako je RTL rastao, tako sam rasla i ja, kao osoba i novinarka. Samim time što sam počela tada kao novinar, s dvadeset i četiri godina, a sada ima m četrdeset plus i urednik sam i voditelj. Puno toga sam naučila i puno toga što je RTL osjetio na svojoj koži, osjetila sam i ja. To je jedan period koji je bio divan i vrlo poučan i koji me napravio ovakvom osobom kakva sam danas, puno sam odgovornija. - otkrila je nedavno u razgovoru za RTL.

Iako joj svakodnevne obveze na televiziji ne dopuštaju mnogo slobodnog vremena, Ana tvrdi da s dobrom organizacijom ima vremena za sve.Voditeljica svoje slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi te joj često društvo pravi obitelj.

- Kada imam slobodan dan, često idemo na Sljeme, a svaki neradni vikend bježimo što dalje od gradske vreve - rekla je tada.  Dodajmo da voditeljica na društvenim mrežama često dijeli fotografije nastale u studiju, no ima i onih obiteljskih te one iz prirode, a prati je skoro 4000 ljudi.

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

Komentara 1

ZV
zvezdomor
20:59 06.03.2023.

A...joooojjjjjj.....medenooo..ooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije