Nastupaju predzadnji

Let 3 ima brojne obožavatelje koji su stigli u Liverpool kako bi im pružili podršku

Liverpool: Hrvatski fanovi ispred M&S Bank Arene
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/17
13.05.2023.
u 21:06

Ispred M&S Bank Arene u Liverpoolu okupili su se fanovi riječkih rokera koji nas večeras s "Mamom ŠČ!" predstavljaju u finalu Eurovizije

Ispred M&S Bank Arene u Liverpoolu uoči finala Eurovizije tijekom cijelog dana se okupljaju obožavatelji ovog najprestižnijeg glazbenog natjecanja, a među njima su i brojni obožavatelji naših predstavnika Leta 3. Obožavatelji iz Hrvatske i Europe stigli su u Liverpool kako bi dali podršku riječkim rokerima.

Mnogi od njih obukli su kostime kakve dečki nose dok izvode pjesmu "Mama ŠČ!" i mnogi su ispred Arene stigli s hrvatskim zastavama. Dosta je fanova stiglo iz Hrvatske, a među njima su i Marica Barišić (74) i Mijat Barišić Ružić (77) koji su s Vira stigla u Liverpool, a nedavno su otkrili kako je izgledala njihova avantura do ovog grada. 

- Stopirali smo od Vira do Zagreba, pa nas je jedan stariji gospodin vozio kroz Zagreb i zalutao. Zakasnili smo na let Zagreb-Manchester, pa smo se vratili nazad kući na Vir. Onda smo stopirali za Zadar i letjeli iz Zadra za London - ispričali su Marica i Mijat. 
Ovih dana po cijelom Liverpoolu je bilo puno obožavatelja našeg benda i dečke su zaustavljali na svakom koraku, a oni su se sa svakim obožavateljem rado fotografirali.

Podsjetimo naši predstavnici večeras će nastupiti predzadnji i na kladionicama su 12, a najviše šansi za pobjedu se daje predstavnici Švedske Loreen te predstavniku Finske Käärija. Zemlje koje sudjeluju, mogu glasovati preko službene aplikacije Eurovizije i(li) putem telefona i SMS poruka. Glasovati mogu gledatelji iz svih 37 zemalja koje sudjeluju na ovogodišnjem izboru bez obzira jesu li prošle u finale ili ne. Ako ste u inozemstvu i želite glasovati za Let 3, objavljeni su i brojevi telefona za sve zemlje.

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije