'ženski stavros'

Lidija Bačić 'Vozačkom dozvolom' oduševila publiku u Marčani

lidija bačić (1)
Foto: PR
1/5
01.07.2013.
u 10:50

Kad je Lidija zapjevala svoj novi hit "Vozačka dozvola", svi su u jedan glas pjevali

Lidija Bačić, nova uzdanica hrvatske estradne scene koju kolege od milja zovu "ženski Stavros", u subotu je pjevala u Marčani pokraj Pule u povodu fešte "Petrova" te pokazala sve svoje vrline.

U prvim redovima opet su prevladavali muškarci koji su sa zanimanjem pratili njezin dinamičan nastup, a doživljaju je pridonijela i promjena garderobe.

Kad je Lidija zapjevala svoj novi hit "Vozačka dozvola", svi su u jedan glas pjevali, a zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati. Idući vikend Lidija s "Vozačkom" nastupa na Splitskom festivalu.

>> Škoru zgodna Lidija Bačić ostavila bez teksta: Zaboravio riječi pjesme

>> Degutantni šovinizam u novoj pjesmi Lidije Bačić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije