PRISTIŽU KOMPLIMENTI

Lijepa mama hajdukovca objavila fotku iz noćnog izlaska: Kao melem za dušu, blistaš od ljepote

Najvažniji modni doga?aj u Splitu privukao poznate dame
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
29.08.2024.
u 14:10

Renata Lovrinčević Buljan pozirala je u kratkoj, dekoltiranoj plavoj haljini koja je istaknula njezinu savršenu figuru

Trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i majka Hajdukova vratara Borne Buljana, oduševila je pratitelje novom objavom na Instagramu gdje je objavila fotografiju iz noćnog izlaska. Pozirala je u kratkoj, dekoltiranoj plavoj haljini koja je istaknula njezinu savršenu figuru. "Draga Renata blistaš i sjajiš! Kao melem za dušu. Draga moja Renata blistaš od ljepote. Ajme....kako dobro izgledaš...MAJKA -ŽENA-KRALJICA! Ljepotica. Predivna", pisali su joj obožavatelji ispod ove objave. Prije nekoliko dana zapalila je društvene mreže fotografijama na kojima je pozirala u kupaćem kostimu koji je sama dizajnirala. 

"Odvezujete li vi trakice da se što bolje osunčate kao ja? Uvijek bi mi “bolo oči” kad vidim haljinu otvorenih leđa, a bijele debele crte po leđima. Moj bikini Ren Love ima duge trakice koje možeš vezati na mnogo načina i tanke su da ti ne ostanu tragovi dok plivaš,a kada se sunčaš odveži ih i neka te sunce zagrli", napisala je Renata uz fotografije na kojima je pozirala u zavodljivim pozama.

 

 

VEZANI ČLANCI

Ova trenerica fitnessa u travnju je proslavila svoj 48. rođendan. Između ostalih, društvo u jednom splitskom noćnom klubu pravili su joj sin Borna Buljan, mladi vratar Hajduka, te poznata domaća influencerica i pjevačica Žanamari Lalić. Prizore i fotografije s razuzdane proslave veselo društvo odlučilo je podijeliti na društvenim mrežama. Slavljenica je na svojem Instagram profilu objavila video na kojem senzualno pleše uz slavljeničku tortu i svijeće, dok istodobno nazdravlja čašom finog pjenušca. Snimci pokazuju da je te večeri u klubu vladala odlična atmosfera, a bivša misica ples je nastavila u društvu DJ-a. Svojim obožavateljima obratila se opisom pokraj videa.

"48.godina jedva prate moj tempo!" napisala je uz smijeh, pa nastavila: "29.04. mi rođendan i već slavim cijeli vikend. Ove godine sam poželjela plesni podij i ples do jutra s mojim najmilijima. Odabrala klub Bolier koji su mi ovaj rođendan učinili nezaboravnim: ambijent, house glazbu koju je puštao DJ Madezh, divna hrana i piće, usluga za 10… i da, Boiler prati moj tempo! Volim sve svoje godine koje su mi donijele prijatelje koji me usrećuju svojim prisustvom kao sinoć. Volim vas!" emotivno je zaključila Renata.

VIDEO Severina prepričala što se dogodilo na granici: 'Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije