NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić emotivnom se objavom prisjetila pokojnog brata: 'Zauvijek si tu u mojim mislima'

Zagreb: Glumica Marijana Mikulić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/7
29.08.2024.
u 12:22

Glumičin brat preminuo je prije 25 godina, a na Valentinovo ove godine proslavio bi 40. tođendan. Marijana se i tada prisjetila svog Ivana

Glumica Marijana Mikulić na društvenim mrežama prisjetila se pokojnog brata Ivana, koji je preminuo prije 25 godina.

Objavila je fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju dok su bili djeca.

''Zauvijek si tu, u mojim mislima i grudima. Vidimo se opet negdje gore'', napisala je Marijana.

Marijana se brata prisjetila i ranije ove godine. Naime, na Valentinovo ove godine Ivan bi proslavio 40. rođendan.

'Već četvrt stoljeća Valentinovo mi nije što je bilo. Moj brat Ivan bi danas slavio 40. Slavi on sigurno, gore negdje iznad oblaka. S babom Šimom koja isto danas ima rođendan. Ja sam danas cijeli dan nikakva. Nisam za ljude i društvo, a moj muž se trudio na sve načine razumjeti sva moja raspoloženja i nijanse izraza lica, i sve napraviti da mi bude bolje. I tako Valentinovo opet ima smisla..', napisala je tada.

Glumica na društvenim mrežama često dijeli detalje iz privatnog života. Otkrila je da je njezin suprug Josip, inače predavač na jednom zagrebačkom fakultetu, dobio stipendiju te da će godinu dana živjeti u Njemačkoj, točnije u Berlinu. Ona je tako provela godinu dana sama s trojicom sinova, dok ih je suprug povremeno posjećivao i to je bilo vrlo izazovno razdoblje za obitelj Mikulić. No, Marijama je sada otkrila da se to razdoblje uskoro bliži kraju. 

GALERIJA: Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

Zagreb: Glumica Marijana Mikulić
1/17

- Proteklih godinu dana kao žena moreplovca. Kad ode - nikad doći, kad dođe - proleti sve začas. Ljeto izdrobljeno na sto komada, odlazaka, dolazaka. Ali evo, sve nama važno smo uspjeli. Tako i nezaobilazni posjet našoj Majčici. Još sitno brojimoooo i  moreplovac se vraća za stalno doma - napisala je uz fotografije sa suprugom nastale u Međugorju. 

- Nije to kao nekad kad su muževi išli, a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana. Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači - napisala je Mikulić uz fotku iz dizala na kojoj ona i suprug poziraju nasmiješeni.  

Marijana je prije Međugorja bila na odmoru. Glumica nije specificirala gdje se točno u Hrvatskoj nalazi, ali nekoliko je dana objavljivala fotke na kojima se vidjelo da uživa na plaži. Nedavno je podijelila fotke na kojima se nalazi u plićaku, a objasnila je i zašto joj je ovaj odmor važan. 

VEZANI ČLANCI: 

- Mentalno zdravlje mame djeteta s teškoćama važno je barem jednako kao i terapije djeteta. Jer ako majka nije dobro, ne može djetetu pružiti sve što mu je potrebno. A teškoće melju, melju zdravlje majke, melju brak, melju odnos s drugom djecom u obitelji... Zato sam beskrajno zahvalna na ovih par dana. Par dana u kojima sam mobitel uzela svega par puta. Par dana mira, čitanja, kupanja i razgovaranja s našom djecom.. I mir mir mir. Beskrajno zahvalna - napisala je Mikulić tada.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije