Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmske heroine

Lijepe su, zgodne, bogate i uživaju tući muškarce

jessica alba
Foto: pixsell
1/5
21.05.2013.
u 20:00

Hathaway: Najviše me veselilo to što su me u ‘Batmanu’ naučili kako tući muškarce.

Prije su se glumice trgale za ulogama u dramama, a danas je pitanje prestiža u Hollywoodu igrati superjunakinje. Kako i ne bi. Osim milijunskih honorara koje dobivaju, pruža im se mogućnost da zabljesnu u atraktivnim kostimima te pokažu kolike su frajerice tabajući protivnike.

Anne Hathaway veselje zbog uloge Žene mačke u zadnjem nastavku serijala o Batmanu nije krila. Senzualna 30-godišnja brineta pohvalila se kako se na setu naučila boriti. Istaknula je da je možda previše uživala tući muškarce koji je napadaju u filmu.

Jessicu Albu iliti Nevidljivu ženu u “Fantastičnoj četvorki” teško je zaboraviti. Ponajprije zbog ljepote 32-godišnje glumice, a onda zbog plošnosti lika koji je utjelovila. Bolje je prošla 35-godišnja Malin Akerman, aka Silk Spectre II u “Čuvarima”. Šveđanka je unatoč atipičnoj akcijskoj ulozi toliko oduševila obožavatelje da se njen osebujni lik redovito nalazi na listama među prvih deset najljepših superheroina.

Oskarovka Jennifer Lawrence namučila se s ulogom opasne Mystique koju je naslijedila od Rebecce Romijn. Šminkeri su je sedam sati sređivali prije nego što bi stala pred kamere, ali na njenu sreću u petom nastavku filmskog hita X-Men odjenut će kostim. – Nema više bojenja mog tijela u plavo – rekla je Lawrence.

Kako su filmovi o superjunakinjama tražena roba, redatelji se pod sve većim pritiskom da pronađu ljepoticu koja će svojim šarmom zapravo nositi film. Za utjehu im je što hollywoodska tvornica snova nikada nije oskudijevala u krasoticama, pa im je možda samo teško da izaberu pravu. Tako je 48-godišnji redatelj Michael Bay vjerojatno bio na mukama koga da odabere za lik novinarke u spektaklu “Ninja kornjače”. Morao je birati između Jessice Albe i 26-godišnje Megan Fox. Na kraju je Megan dobila ulogu, pa će obožavatelji imati priliku da gledaju prsatu brinetu kako razbija zlikovce. Šteta zbog Albe, ali Fox joj je dostojna zamjena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije