opasna cura

Lindsay Lohan jurila autocestom, u punoj se brzini zabila u kamion

'Actress Lindsay Lohan arrives for the annual White House Correspondents\' Association Dinner at the Washington Hilton in Washington in this April 28, 2012 file photograph. Lohan was taken to a hospit
Foto: 'JONATHAN ERNST'
1/3
09.06.2012.
u 15:36

Liječnici su ustanovili da nije bila pijana kad se sudarila s kamionom. Kako je zadobila tek nekoliko posjekotina i modrica, nije bilo potrebe da ostaje u bolnici pa su je liječnici pustili kući.

Svojim skupocjenim porscheom problematična 25-godišnja glumica Lindsay Lohan zaletjela se u stražnji dio kamiona dok je poput vjetra jurila autocestom u Santa Monici. Žurila se na snimanje filma “Liz & Dick” u kojem glumi legendarnu Elizabeth Taylor. Automobil je nakon sudara ostao smrskan gotovo do neprepoznatljivosti.

 

Lindsay Lohan hitno su prevezli u bolnicu nakon nesreće. Po nju je došao prijatelj, nije ju odvezla hitna pomoć. Liječnici su ustanovili da nije bila pijana kad se sudarila s kamionom. Kako je zadobila tek nekoliko posjekotina i modrica, nije bilo potrebe da ostaje u bolnici pa su je liječnici pustili kući. No Lindsay je inzistirala da je ravno iz bolnice odvezu na filmski set. Njezin menadžer Steve Honig kaže da je već dva sata nakon nesreće bila spremna za snimanje. Fascinirana je, priznala je, legendama i nizašto na svijetu ne bi riskirala da ostane bez uloge Elizabeth Taylor. Lohan je, inspirirana divama, pokrenula liniju odjeće “6126”. Kolekciju je tako nazvala po datumu rođenja slavne Marilyn Monroe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije