Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li tko je ovo?

Ljepotica iz kultnih filmova 80-ih izbjegava javnost, nove fotke otkrivaju koliko se promijenila

Foto: profimedia
1/7
03.07.2023.
u 07:45

U ležernom izlasku odjevena u crnu kombinaciju i bez šminke na licu Perkins je viđena kako izlazi iz automobila u Los Angelesu

Elizabeth Ann Perkins (62) američka je glumica poznata je po svojim ulogama u filmovima poput "Prošla noć", "Big", "Avalon", "On kaže, ona kaže", "Obitelj Kremenko", "Čudo u 34. ulici", i svojoj kratkoj ulozi Coral kojoj je dala glas u Disney/Pixar animiranom filmu "Potraga za Nemom". A proslavila se i uz svojega kolegu Toma Hanksa u jednom od najlegendarnijih filmova 1980-ih "Big" kojim si je osigurala uspješnu karijeru koja je potrajala gotovo četiri desetljeća.

Danas je glumica u javnosti rijetko pojavljuje, ali paparazzi su je nakon dugo vremena ipak uspjeli uhvatiti. U ležernom izlasku odjevena u crnu kombinaciju i bez šminke na licu Perkins je viđena kako izlazi iz automobila u Los Angelesu, a rijetki bi je uspjeli prepoznati na prvi pogled.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Nedavno je imala gostujuću ulogu u hvaljenoj NBC-jevoj drami "To smo mi" glumeći Janet Malone u nekoliko epizoda šeste sezone, a posudila je glas i u filmu "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet", koji je izašao prije nekoliko tjedana.

Iza sebe ima jedan neuspjeli brak s glumcem Terryjem Kinneyom za kojeg se udala 1984. godine, no rastali su se četiri godine kasnije. 2000. godine zatim se udala za snimatelja Julija Macata s kojim je još uvijek.

S glumcem Mauriceom Phillipsom 1991. godine dobila je kćer Hannah Jo Phillips. Godine 2005., u dobi od 44 godine, saznala je da boluje od latentnog autoimunog dijabetesa, oblika dijabetesa tipa 1 koji se najčešće dijagnosticira u srednjim godinama. 

2017. godine Perkins je  iznad hashtaga #MeToo tijekom skupa protiv seksualnog uznemiravanja u Los Angelesu držala natpis s imenom glumca Jamesa Woodsa kojim ga je imenovala za seksualno nasilje. Podsjetimo, pokret Me Too najpoznatiji je pokušaj postizanja društvene promjene koji se fokusira na iskustva preživjelih žrtava seksualnog nasilja i seksualnih napada koji svakodnevno pogađaju u najvećem postotku žene. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije