MARIO VALENTIĆ

Ljetovanje volim provesti ondje gdje nema prevelikih vrućina i ljepljiva znojenja

07.08.2017.
u 10:51

Mario Valentić lani je prvi put sa sinom ljetovao u planinskom kraju, što mu je bilo predivno iskustvo koje će ponavljati svake godine

Trener fitnessa Mario Valentić voli dinamična i malo drukčija ljetovanja. Prisjetio se onih koja su se mu najviše urezala u pamćenje.

– Prošlo je ljeto bilo dinamično kao i svako, ali je zbog dva razloga ipak bilo posebno. Prvi sam put sa sinom ljetovao u planinskom kraju, što mi je bilo predivno iskustvo koje ćemo svake godine ponavljati. Predivna priroda, prekrasna jezera, mnogo rekreativnih sadržaja i, ono najbolje, nema prevelikih vrućina, ljepljiva znojenja i svakakvih ljudi. Uživali smo u šetnji planinom, uz jezero, vozili bicikle, spuštali se na “ljetnim sanjkama”, spavali u šatoru i automobilu, kuhali u prirodi…

Drugi je razlog taj što sam s prijate­ljem tri dana proveo u Grazu, Beču i Bratislavi, gdje smo svirali kao ulični svirači odjeveni u Batmana i Spider-Mana. Imali smo jedan cilj – dobro se zabaviti. U Grazu smo zaradili 70 eura za dva sata sviranja (čitaj zafrkancije), a u Beču 50 eura za sat vremena. Potom su došli policajci i pitali nas za dozvolu te smo ljubazno zamoljeni da prekinemo performans.

Budući da smo dobro zaradili u oba grada, u Bratislavu smo otišli “neradno” i uživali – otkrio je Mario.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije