Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana i Bruno

Ljubavna priča najskladnijeg para na našoj sceni nije počela bajno: Djelovao je bahato

Zagreb: Poznati na slavljeni?kom koncertu Teške industrije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
26.11.2023.
u 13:20

Rekla bih da je tajna našeg braka u tome što mi jedno drugo poštujemo. A kad čovjeka poštuješ, onda su ti jasni svi njegovi motivi za sve ono što radi - otkrila je Ivana Plechinger tajnu svog braka

Bivša hrvatska pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger (50) početkom studenog proslavila je 25 godišnjicu braka sa suprugom glazbenikom Brunom Kovačićem. - Prije 25 godina u ovo vrijeme, od sreće sam plakala dok smo postajali SVE jedno drugom i na papiru. U četvrt stoljeća prošli smo i radosti i onog drugog, i zdravlja i onog drugog i života i onog drugog. “Onog drugog” bilo je manje zato što smo na prvo mjesto uvijek stavljali ono prvo, a kroz “ono drugo” uvijek smo išli zajedno i priljubljeni jedno uz drugo jer smo znali da nam takvima nitko ništa ne može. More ljubavi i svima vama želimo - napisala je nedavno Ivana na društvenim mrežama uz zajedničke fotografije sa suprugom. 

- Rekla bih da je tajna našeg braka u tome što mi jedno drugo poštujemo. A kad čovjeka poštuješ, onda su ti jasni svi njegovi motivi za sve ono što radi - otkrila je Ivana u razgovoru za IN Magazin tajnu njihovog uspješnog braka. Ispričala je i kako je Brunu prvi put vidjela prije 35 godina kada je kao 15-godišnjakinja u Našicama došla na koncert Parnog valjka u kojem je svirao Bruno. - Sjećam se koncerta Parnog Valjka u Našicama i nekakve klinke koja je uspjela ove naše redare nagovoriti da ju dignu na pozornicu i ona sjedi ispred bubnja dok mi sviramo. Ja se pitam tko je ovu malu pustio na pozornicu, što je ovo? Zašto ju netko ne makne?! - prisjetio se Bruno prvog susreta s Ivanom. Plechinger kaže kako je molila redare da ju podignu na pozornicu jer su je ostali gurali i bila je gužva u publici. 

VEZANI ČLANCI

 

- Sjela  sam pored bubnjara i uživala sam. Bubnjar mi je bio najzgodniji od svih njih - ispričala je Ivana, a Bruno je dodao kako jedino njega od svih članova benda nije tražila autogram. Sreli su se opet četiri godine kasnije kada Bruno dolazi svirati u Funny Hill - band u kojem je Ivana bila pjevačica i tada je za Brunu mislila kako je jako bahat i rekla je kako se pravio važan, a Bruno je opisao njihov susret ovako:  - Odmah je došla i osmijeh mi je bacila i s tim je krenulo, tu sam raširio oči. Užasno mi je bila zgodna naravno, kao i danas.

Šest godina su bili u vezi i nakon toga su se vjenčali i u braku su dobili dva sina, a kada je u pitanju podjela kućanskih poslova Ivana i Bruno ih dijele, a za kuhanje je najviše zadužena Ivana. Njihovi sinovi naslijedili su glazbeni talent roditelja i njihov sin Jan glumi i pjeva u Komediji, a sin Vigo studira glazbu. Ivana je s 39 godina imala moždani udar, a kasnije joj je preminuo i otac te je sin Jan imao tešku prometnu nesreću, a Ivana kaže kako želi da njihova priča o ljubavi i obitelji bude inspiracija drugima. -Voljela bih da ova naša priča bude inspiracija ljudima da se može kroz svašta proći, i proći u ljubavi i ostati dobro i zajedno i veseliti se svim onim nekim godinama koje su još ispred nas - kaže Ivana. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Dosta mi je mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:18 26.11.2023.

Užasno mi je bila zgodna....Užas je nešto jezivo, grozno,strahotno.. Kakav je to izraz: užasno zgodna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije