mnogima omiljena

Seka Sablić (80) progovorila o stanju u Beogradu, ali i o svom izgledu: 'Puno plivam, a jednog dana će se javiti godine'

Beograd: Posljednji dan snimanja serije "Tri muškarca i tetka"
Foto: Antonio Ahel
1/7
08.09.2022.
u 07:00

Legendarna glumica ima iza sebe više od pola stoljeća profesionalnog bavljenja glumom, a ne zaustavlja se ni u 81-godini života. Štoviše, uskoro počinje snimanje filma, komedije 'Munje 20 u kojem će glumiti uz Sergeja Trifunovića.

Kazališna, televizijska i filmska glumica Jelisaveta Seka Sablić javnosti je najpoznatija po ulogama u filmovima „Maratonci trče počasni krug“, „U registraturi“, „Davitelj protiv davitelja“ te serijama „Bolji život“ i „Nepokoreni grad“.

Legendarna glumica ima iza sebe više od pola stoljeća profesionalnog bavljenja glumom, a ne zaustavlja se ni u 81. godini života. Štoviše, uskoro počinje snimanje filma, komedije 'Munje 20 u kojem će glumiti uz Sergeja Trifunovića.

Mnogi tvrde kako Sablić izgleda odlično, a ona se sada oglasila o tome. 

- Ne mislim uopće o godinama. Naravno, jednog dana će se javiti godine. Jave se godine tu i tamo, ali ja živim kao i do sada. Hvala Bogu, ništa se nije promijenilo. Puno plivam, ja sam ovdje kupačica broj jedan - kazala je za avaz.ba

Sablić je komentirala i kako danas doživljava Beograd.

- Ja volim svoju kuću, ja od Beograda nemam ništa drugo, ja tamo nigdje ne izlazim. Naravno, nerviram se na sve što se događa u Beogradu, promjene, unakazivanje i otimanje... Potpuno su oteli dušu Beogradu, moram tako reći. Shvaćam sve promjene, da život mora ići dalje, ali to nasilje koje se radi... Svi otimaju kao da je Sudnji dan. Tako valjda mora biti…

Ranije nam je Sablić sama u jednom intervjuu otkrila otkud crpi energiju za glumu.

– Društvo, politika, siromaštvo ljudi koje je sve veće, laži, nepravde, kaos u kome živimo, sve to povrjeđuje, izaziva bijes i pobunu. Ta energija unosi se u glumu, (gluma jednako pobuna), koja se provodi kroz smijeh, suze. Glumac je povlašten građanin, ima oazu i radost koju mu nitko ne može oduzeti. A život bez glume pomalo mi je ponekad i dosadan.

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:30 08.09.2022.

Pa već je 7 sati i vi danas tek sad članak o ovim vašim zemljacima!! BUde se to osjetilo na plaći U Hrvatskim kUnama, ima da u 00:01 svaki dan započinje sa pisanjem o rođacima-trobrzincima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije