Brad se dosađivao

Ljutita Jennifer Aniston zahtijevala javnu ispriku

'Jennifer Aniston arrives at the Gala Premiere of Bounty Hunter at the Vue cinema in Leicester Square, London. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Anthony DevlinPress Association/'
1/3
22.09.2011.
u 15:18

Glumica je ljutita i razočarana jer smatra da za Bradovu naklonost marihuani nije kriv njezin karakter.

Da će se nekadašnji holivudski frajer toliko posipati pepelom zbog izjave o bivšoj supruzi, malo se tko nadao, ponajmanje on sam. Brad Pitt će ubuduće i te kako paziti kad bude govorio o Jennifer Aniston, jer za komentar o njihovu braku koji je u razgovoru za časopis "Parade" nazvao lažnim i dosadnim teško da će se moći lako iskupiti.

Povrijeđena i ljutita

Iako u javnosti ne skida osmijeh s lica, Jennifer je vrlo povrijeđena i ljutita. Njezini prijatelji otkrivaju kako nije očekivala od Brada toliki bezobrazluk. Vrlo dobro zna koliko mediji mogu napuhati neku priču, no ovaj put nema sumnje da je Brad Pitt rekao to što je rekao. Nakon što je intervju ugledao svjetlo dana, bijesni agenti Jennifer Aniston odmah su kontaktirali s timom Brada Pitta i hitno zahtijevali ispriku. To je glavni razlog zašto se 48-godišnji glumac bivšoj supruzi ispričao u javnosti nekoliko puta i nazvao je divnom prijateljicom koja mu puno znači u životu. Nema sumnje da se Brad kaje za izrečeno, ponajviše zbog prašine koju je podigao intervju.

– Nitko ne vjeruje da su njegove riječi izvučene iz konteksta. Pogriješio je i sad mu je žao – izjavio je izvor blizak glumcu, koji je trenutačno zaokupljen promocijom novog filma "Moneyball". U posljednjoj izjavi za medije požalio se da više ništa ne može reći lijepo o Angelini, a da pritom u priču nije upletena njegova bivša.

Citirao Angelinu

– Žao mi je što su moje riječi tako interpretirane. Htio sam samo naglasiti koliko sam sretan što je Angelina majka moje djece i koliko sam zadovoljan sadašnjim životom, jer prije nisam bio. Jen nije to zaslužila, ja sam bio odgovaran za stanje u kojem sam se našao, odgovoran sam bio i za raspad našeg braka. Bio sam dosadan sam sebi, nije ona bila dosadna – objasnio je glumac i dodao kako se s Jennifer nije čuo nakon "incidenta".

– Ne, Jen me nije nazvala. Ona je veteranka u našem poslu, razumije što se događa, zna koliko mediji mogu pretjerati. Dragocjena je osoba, pa proveli smo zajedno sedam godina – izjavio je glumac i sasvim slučajno razotkrio da je "prijateljstvo" između njega i Jennifer tek medijska izmišljotina. Jer, da postoji neka prijateljska nit, glumac bi se i osobno ispričao svojoj bivšoj supruzi. Neki američki tabloidi otišli su toliko daleko u toj sapunici tvrdeći kako su Bradove riječi o braku s Jennifer zapravo mišljenje Angeline Jolie koja smatra da je njezin sadašnji partner vodio prilično isprazan život prije susreta s njom i osnivanja obitelji. U showu Ellen De Generes Brad je priznao kako su jutra u njihovoj obitelji vrlo kaotična.

– To je pravi kaos. No mama i tata pronađu vrijeme samo za sebe. U hotelu! Moramo ponekad izići iz kuće, jednostavno moramo – kaže glumac potvrdivši medijske priče kako ih djeca svakodnevno nagovaraju na brak.

– Pritišću nas, no sumnjam da ćemo to napraviti tako skoro. Ipak, nikad ne znate što će vam donijeti budućnost – zaključio je mudro Brad.

Ključne riječi

Komentara 7

JA
JackRussell
20:13 22.09.2011.

Da, eto tri noći nisam spavao jer sam razmišljao kako je Brad uvrijedio Jennifer, čak sam posustao na poslu, ali eto, Hvala Bogu, tu je Večernji list koji mi je ovom viješću vratio mir u život.

TV
tvrtko
23:56 22.09.2011.

šta je uopće vidio na toj gaduri!

LK
Lopovi_KRADEze
20:03 22.09.2011.

Brad, ma reci joj da jede g***** , Angelina je zakon, Jennifer je bas bezveze, nikakva treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije