Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA KRIŽALJKU

Ljutita Meri Cetinić ponovno upozorila na zabunu koja joj se često događa u medijima

Meri Cetinić se pojavila u javnosti nakon dugo vremena, iznenadila je nastupom u Veloj Luci
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/9
14.11.2023.
u 08:00

- U križaljci piše da je na slici 'naša pjevačica Meri' i vi trebate upisati Cetinić! A je li na slici zaista Meri!? K'o da stave sliku Josipe Lisac, a vi trebate upisat da je to Gaby Novak!?, poručila je Meri.

Naša poznata pjevačica Meri Cetinić na Facebooku je objavila status u kojem je još jednom upozorila na ono što se dosad dogodilo već nekoliko puta. Naime, netko je ponovno zamijenio Meri i Jasnu Zlokić. Cetinić je objavila jednu križaljku na kojoj je fotografija Jasne Zlokić, a na pojmu piše: "Naša pjevačica sa slike, Meri". 

"U križaljci piše da je na slici 'naša pjevačica Meri' i vi trebate upisati Cetinić! A je li na slici zaista Meri!? K'o da stave sliku Josipe Lisac, a vi trebate upisat da je to Gaby Novak!?", poručila je Meri. 

"Nije to naša Meri", "Obje ste naše drage dive, a ovo ide na dušu autoru križaljke i uredniku koji je objavio", "Jedino što zajednički dijele je divan glas", "Autor križaljke bi se morao ispričati za ovako veliku grešku", komentirali su pratitelji.
Meri je i prije upozoravala na ovu zabunu.

VEZANI ČLANCI: 

"Ova manipulacija i svinjarija ponavlja se već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me slika sa unučicom, iako je ja nemam, ali ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako "skitnica" provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima "Samo simpatija" s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema niti jedna njezina pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisat moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?" napisala je ranije Meri na Facebooku.

O svemu se prošlog tjedna oglasila i Jasna Zlokić, koja je gostovala na portalu Večernjeg lista u emisiji "Povjerljivo" kod Nevena Ciganovića.

– Ma ne! Mislim da ljudi samo miješaju naše pjesme. Publika katkad misli da su njezine pjesme moje i obrnuto. Meri se ljutila zbog toga i htjela se oslobodit tog tereta s punim pravom. Ja to nikad nisam ozbiljno shvaćala, a oni koji nas miješaju očito ne poznaju ni nju ni mene – priznala je glazbenica. 

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet Arena, a nisam nikad čula tko je ta cura'

Komentara 1

BO
BoljiSvijet
10:43 14.11.2023.

Kad bi pitali moju djecu i njihove prijatelje tko je meri cetinić ili jasna zlokić nitko za te dvije pjevačice nikad nije čuo i djeca bi se čudila da one napune Arenu...a i prisutan je potpuno novi komunikacijski kanal poputut TikToka gdje nove glazbene zvijezde uopće ne moraju imati pozadinsku priču višedestljetnog nastupanja da bi napunili Arenu. Dovoljno će biti par instant hitova na tiktoku i Arena je njihova par tjedana a ne 5 dana...vidjet će te uskoro mlade srpsje tiktok pjevače koji će postaviti nove standarde za punjenhe zagrebacke Arene sa jedva punoljetnim klincima...marketing koji to prvi otkrije prodat će svoje reklame za masne pare poznatim brendovima...klasičnim starim pjevačima su ostala srednja i starija generacija koja je na odlasku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije