Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uljez

Lopov htio provaliti u kuću Toma Cruisea pa završio u bolnici

tom cruise
pixsell
29.10.2012.
u 19:39

Glumac, koji se u lipnju rastao od supruge Katie Holmes s kojom ima kćer Suri, nije bio na imanju jer snima film u Londonu

Čuvari losangeleskog imanja Toma Cruisea (50) omamili su provalnika Jasona Sullivana (41) električnim pištoljem. Muškarac se penjao na zaštitnu ogradu kad su ga tjelohranitelji zaskočili. Lopov se onesvijestio od udara struje.

Policija ga je odvela u bolnicu gdje se trenutačno oporavlja. Glumac, koji se u lipnju rastao od supruge Katie Holmes s kojom ima kćer Suri, nije bio na imanju jer snima film u Londonu.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Dingač
23:15 29.10.2012.

ovo je dobar primjer svima koji olako ulaze u sektu. u zadnje vrijeme malo malo pa neka negativna vijest o ovom tako proslavljenom holivudskom glumcu. vrše li scientology članovi psiho teror na Cruiseu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije