KVIZ POTJERA

Lovac Krešo nije imao svoj dan, krivo je odgovorio na pitanje o poznatom hrvatskom dječjem romanu

Kviz Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/3
14.03.2022.
u 20:47

Lovac je kiksao već na prvom pitanju koje je glasilo "Kako se zove Lane za koje se brine dječak Željko u romanu Anđelke Martić"? Brzopleti Krešo rekao je Jelenko umjesto Pirgo, a ekipa je to naravno znala.

Lovac Krešimir Sučević Međeral danas nije imao svoj dan u HRT-ovom kvizu Potjera, pa je dvojac u sastavu Domagoj i Vedran kući otišao bogatiji ua 63 tisuće kuna. Momci su u završnoj potjeri imali 14 koraka prednosti, a Krešo je prije svoje završne dvije minute kazao kako je danas 14.3., koji se u svijetu slavi kao Dan broja Pi, a dodatna simbolika je da bi ako pobijede Domagoj i Vedran podijelili 31.500 kuna. 

No, lovac je kiksao već na prvom pitanju koje je glasilo "Kako se zove Lane za koje se brine dječak Željko u romanu Anđelke Martić"?

Brzopleti Krešo rekao je Jelenko umjesto Pirgo, a ekipa je to naravno znala. Lovca večeras nije išla ni matematika, pa nije znao riješiti jednadžbu s dvije nepoznanice, a nije znao niti da četvrtina vaterpolske utakmice na Olimpijskim igrama traje 8 minuta. Lošu večer zaključio je s još dva netočna odgovora. 

"U dolini koje rijeke se smjestio Nuštar u Vukovarsko-srijemskoj županiji?", glasilo je pitanje na koje je Krešo ponudio odgovor Bosut.

Ekipa Slavonaca znala je kako se radi o Vuki. 

"U kojem je nogometnom klubu George Best proveo najveći dio igračke karijere"?, glasilo je iduće pitanje. Krešo je rekao Liverpool, a ekipa znala da je to bio Manchester United.

- Čestitke momcima, samo nemojte potrošiti novac poput Georgea Besta, zaključio je lovac Sučević Međeral. 

VIDEO: Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar alien79
alien79
21:45 14.03.2022.

Dozlaboga iritantno piskutavo laprdalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije