Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana uršula najev

Luce iz 'Kumova' pokazala brata pa mu uputila provokaciju: 'Da naučiš igrat na karte'

Split: Ana Ursula Najev, splitska glumica i pjevačica
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
12.06.2024.
u 19:25

Glumičin brat Filip ovih dana je slavio rođendan. Ona je tim povodom objavila prigodnu čestitku putem Instagrama. Na fotografiji se nalazi mrzovoljni Filip za vrijeme jedne kartaške igre, a sestra mu je uputila simpatičnu poruku.

Hrvatska glumica Ana Uršula Najev (27) u sjećanje publike urezala se ulogom Luce iz najgledanije domaće serije 'Kumovi'. Lijepa Splićanka poslovne i privatne uspjehe nerijetko dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, bilo da je riječ o glumi, pjevanju ili obiteljskim proslavama. Jedna takva prilika ukazala se ovih dana, budući da je njezin brat Filip slavio rođendan.

Tim povodom 27-godišnja glumica objavila je prigodnu čestitku putem Instagram priče. Na fotografiji se nalazi inače samozatajni Filip za vrijeme partije jedne kartaške igre. Filip na slici djeluje ljutito, a takav dojam dodatno je pojačala Ana svojom porukom. - Da si mi zdrav, sritan, neodoljiv i da naučiš igrat na karte - poručila je svome bratu uz blagi dojam provokacije, no za kraj je ipak stavila tri emotikona srca i tako potvrdila da se radi o simpatičnom sestrinsko-bratskom podbadanju.

Foto: Instagram screenshot

Ubrzo mu se iskupila novom fotografijom na kojoj ipak izgleda 'zgodnije'. Iako Najev svoj privatni život nastoji čim više sakriti od očiju javnosti, poznato je da njezina mladolika majka Veronika i mala polusestra Ariana žive u Brazilu, gdje ih ona često posjećuje.   

Podsjetimo, omiljena domaća serija 'Kumovi' početkom ovog mjeseca otišla je na zasluženu pauzu od snimanja, a posljednje epizode donijele su mnoge zanimljive događaje. Naime, omiljeni ljubavni par gledatelja - Luce Akrap i Janko Gotovac, odlučili su izgovoriti sudbonosno 'da'

VEZANI ČLANCI:

Prelijepa Splićanka tom je prilikom pred oltar stala u elegantnoj i suptilnoj bijeloj vjenčanici s naramenicama, a na sebi je nosila profinjeni nakit. Nakon puštanja epizode 27-godišnjakinja se svečanim izdanjem pohvalila i na svojem Instagram profilu. - Udana za 16icu - napisala je u opisu objave i priložila bijelo srce koje simbolizira boju vjenčane haljine.

U komentarima najnovije objave objavu lijepe glumice osvanuli su brojni komplimenti: - "Kao nacrtana", "Predivna si", "Ljepotica naša najlijepša", "Opasna Von der Leye. Lijepo ti stoji haljina/vjenčanica", "Čekam te na oltaru", "Lijepa Ana", "Kraljica si", "Wau, ovaj pogled obećava" - samo su neki u nizu pozitivnih komentara obožavatelja.

GALERIJA: Ana Uršula Najev prvi put progovorila o ljubavi: 'Jako sam sretna'

Split: Ana Ursula Najev, splitska glumica i pjevačica
1/17

Također, Najev je nedavno proslavila rođendan, a tim povodom čestitku joj je uputio glumac Faris Pinjo. On je u priči na Instagramu odlučio čestitati rođendan lijepoj Uršuli s kojom ga u posljednje vrijeme povezuju. - Sretan rođendan kraljici umjetnosti - napisao je uz fotografiju kolegice na kojoj je ona na pozornici s mikrofonom u ruci. Čestitku je dodatno začinio emotikonom srca i ruke koja simbolizira potporu. 

VIDEO: Posljednji ispračaj glumca Duška Valentića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije