NA FACEBOOKU

Mojmira Pastorčić nova je žrtva lažnog oglasa, prevaranti su pogriješili u važnom detalju

Zagreb: Mojmira Pastorčić, urednica i voditeljica RTL Direkta
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
12.06.2024.
u 14:30

"Ne mogu više šutjeti o ovome! Nema sumnje da će Sanja Doležal pobijediti i svima moram rećoi istinu", piše u navodnom postu Sanje Doležal. Pokraj je i navodna prepiska iz messengera u kojem joj se Mojmira obraća u muškom rodu.

Mojmira Pastorčić i Sanja Doležal nove su žrtve prevare na društvenim mrežama. Danas se na Facebooku pojavio lažni oglas u kojem se navodno glavne akterice Doležal i Pastorčić, no odmah je jasno kako je bio u uporabi Google translate. 

"Ne mogu više šutjeti o ovome! Nema sumnje da će Sanja Doležal pobijediti i svima moram rećoi istinu", piše u navodnom postu Sanje Doležal. Pokraj je i navodna prepiska iz messengera u kojem joj se Mojmira obraća u muškom rodu. 

"Zašto ste me pustili u eter a di mi niste rekli da je mikrofon uključen, pitala je 'Sanja', a Mojmira odgovora u muškom rodu: "Učinio sam pravu stvar i čiste savjesti". Lažna Sanja tada odgovora: "Moram se sastati s odvjetnikom i onda idemo na sud", a "Mojmira" kaže: "Imate pravo na to, pitam se što ćete reći ljudima." 

Ovo je još jedan u nizu prevarantskih postova na društvenim mrežama u kojima se klikom na link nude navodne velike zarade u kriptovalutama. Nedavno je tako na prevaru upozorila i Nikolina Pišek.

Foto: Facebook

"Samo da se ogradim od ovoga, osjećala sam potrebu jer me nekoliko ljudi upozorilo... Oglas je u potpunosti lažan i falsificiran. Ne bih preporučila ulaganje kod bilo koga tko tako laže", napisala je na Instagram priči Nikolina Pišek. 

 

Prevaranti su nedavno iskoristili i lik i djelo Doris Pinčić Guberović. Na tu se prevaru osvrnula pjevačica Pamela Ramljak. 

GALERIJA: Nakon showa 'Brak na prvu' Mura Klara i Marko su se vjenčali: Uživamo u svakom danu zajedno

Zagreb: Mojmira Pastorčić, urednica i voditeljica RTL Direkta
1/11

"Ovo je strašno, gledajte kako su nalijepili lice Doris na neku random žensku. Ove reklame su koma, a ne možeš im ništa. Kakav paradoks", napisala je iskreno. Ako se prisjetimo, ovo i nije prvi put da je Doris bila žrtva online prevare. Naime, na jednom portalu je čak bio objavljen članak o njezinoj navodnoj kući. "Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor", glasila je jedna od rečenica u članku o nepostojećoj kući. 

VEZANI ČLANCI: 

Zanimljivo je da su autori lažnog oglasa spomenutu kuću smjestili baš u Rogoznicu, s obzirom na to da se Dorisin bivši suprug preziva Rogoznica. Doris je tada svima poručila kako takva kuća ne postoji te da je riječ o prevari. 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Komentara 4

ŠČ
Šč
15:54 12.06.2024.

Tko je to?

Avatar Stradun
Stradun
16:27 12.06.2024.

Riječ je prijevari na društvenim mrežama.

YO
yopi
14:58 12.06.2024.

Ono kada u scam oglasu ima vise istine nego sto smo ikad culi od Mojmire

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije