Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lucija Šerbedžija:

'Zavidim kolegama koji gostuju u žirijima i TV reklamama jer se zafrkavaju i uživaju, a za to dobiju lijep honorar'

17.04.2022.
u 20:00

Što se tiče filma i televizije, domeće, voljela bih da je prati ista sreća s ulogama kao i u kazalištu. Uskoro će premijera kratkog filma koji je snimila s producentom Velimirom Grgićem, no bilo bi joj drago da dobije više angažmana na filmu, serijama ili televiziji, priznaje.

Komentara 6

GE
Gefufna
21:11 17.04.2022.

Barem ona i njezina obitelj znaju sto znaci parazitirati na najbestidniji nacin

ZA
zarko815
20:34 17.04.2022.

Dosta nam je uljeza zvanih šerbeđija, parazita, uhljeba, gamadi što voli naše Kune, privilegije, Brijune a pljuje hrvatskom narodu u obraz.

Avatar JRK
JRK
20:31 17.04.2022.

Da... i otac ti za reklamu za srpsku kladionicu Germanicu, ubire novce. Ni malo ga ne briga koliko je nemoralno poticati tu ovisnost. Ali ne da je samo on kriv. Kriva je država koja dozvoljava reklamiranje kladionica i casina! ...Noo moralno? Ljiga, i on Ševe rina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?