Dora 2011.

Luka Nižetić neće biti strog jer ne vjeruje u negativnu kritiku

'06.07.2010., Zagreb -  Splitski pjevac Luka Nizetic na Sljemenu je snimio spot za pjesmu Zivot curi. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
29.01.2011.
u 15:56

– Drago mi je što je većina natjecatelja nepoznata jer je Dora izvrsna prilika za početak pjevačke karijere – otkriva.

Nakon nastupa 2005. i 2007. godine, Luka Nižetić vraća se na Doru, ali ovoga puta kao član žirija. Luka će večeras zajedno s Vannom i Sandrom Bagarić komentirati nastupe dvanaestero natjecatelja koji će pokušati osigurati prolaz dalje i na kraju dospjeti u veliko finale, u kojem ima mjesta samo za dvoje.

– Neću biti strog prema izvođačima jer ne vjerujem u negativnu kritiku. Svi su jako mladi pa mislim da će im više koristiti pozitivan komentar koji će im dati vjetar u leđa – kaže 27-godišnji pjevač. Poziv da bude u žiriju, ističe, rado je prihvatio jer je nova koncepcija puna adrenalina.

– Drago mi je što je većina natjecatelja nepoznata jer je Dora izvrsna prilika za početak pjevačke karijere – otkriva.

Svojeg sudjelovanja na Dori najbolje se sjeća po tremi koja je bila prisutna, ali, dodaje, tako veliko natjecanje i ne može proći bez nje. Ne isključuje ni mogućnost da se u budućnosti opet prijavi. – Ako će biti pravi trenutak i prava pjesma, opet ću se prijaviti – kaže.

Ključne riječi

Komentara 1

JM
ja-ma
16:16 29.01.2011.

Dobro je imati curu na HTV-u pa sa malo sluha i poluglasom postati član žirija za Doru,a mi budale njima još dajemo i pare.Pa tamo nema da netko nekome nije rod,kum,frend ili bar susjed.Hraćk-pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije