nezgodno

Mačka postala hit na internetu: Ošamarila novinara usred javljanja uživo

Foto: Youtube screenshot
1/4
07.09.2022.
u 16:21

Novinar se nasmijao čim ju je ugledao i pokušao je nastaviti govoriti, a sugovornik ga je upitao je li to doveo svoju mačku

Brojne se čudne situacije mogu dogoditi za vrijeme javljanja uživo, pogotovo ako se netko javlja od kuće, a jedna neobična situacija dogodila se i sportskom komentatoru Huseyinu Ozkoku dok je pričao uživo na turskoj televiziji. 

Naime, tijekom videopoziva, neočekivano ga je prekinula mačka koja se pojavila njemu iza leđa i šapom ga ošamarila. 

Novinar se nasmijao čim ju je ugledao i pokušao je nastaviti govoriti, a sugovornik ga je upitao je li to doveo svoju mačku, no on je otkrio kako je bio gost u kući u kojoj je živio mačak.

Snimka je odmah postala viralni hit na YouTubeu, a brojni komentatori nisu skrivali oduševljenje.

"Mačka se naljutila jer ju nisi obavijestio da si uživo u programu", "Kao da je pitala 'gdje je moja hrana, čovječe? Ako me opet ne poslušaš, učinit ću nešto još gore!'", pisali su pod videom. 

VIDEO>>Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije