Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Macy Gray: R&B diva ovisna je o pokeru i dobroj glazbi

Macy Gray
Pixsell
24.11.2012.
u 08:00

43-godišnja američka pjevačica otkriva nekoliko stvari o tome kako provodi slobodno vrijeme.

Uoči nedjeljnog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, 43-godišnja američka pjevačica Macy Gray otkriva nekoliko stvari o tome kako provodi slobodno vrijeme.

Koje glazbenike volite slušati?

– Slušam uglavnom soul, posebno Chaku Khan i Arethu Franklin uz koje vježbam glasnice. Prije nastupa volim jako glasno pustiti dobru dance glazbu.

Koji vam je najdraži film?

– “Lice s ožiljkom” Briana De Palme. Obožavam aroganciju Tonyja Montane i priču o njegovu životu. Oduševljava me način na koji je uspio od ničega, čak iako je to ostvario ilegalnim putem.

Što volite čitati?

– Autobiografije. Rado otkrivam načine na koje su pojedinci postali to što jesu. Trenutno čitam “The Jimi Hendrix Story”. Divan čovjek!

Imate li sitnih poroka?

– Slučajno sam naučila igrati poker i navukla se na njega. Družiti se i kartati s raznim profilima ljudi užasno mi je zabavno. Zabavu mi ne umanjuje bilo da gubim ili dobivam.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije